Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Eylül 2013 Çarşamba

Harika Bir İndirim Haberi!

Doa Kozmetik'i bilmeyen yoktur. Bu sabah mailimi kontrol ederken, kendilerinden gelen indirim haberini o kadar çok beğendim ki, siteye girip incelemek yerine hemen sizlerle bu yazıyı paylaşmak istedim. Siz, indirim haberini okurken ben de Doa Kozmetik'te olucam :))
"30 Eylül 2013 saat 24.00 a kadar sürecek bir indirim başladı. Sonrasında kül kedisi olsanız nafile. Zaten külkedisi sadece masallarda olur. Hoş gerçek ile sanrının o kadar iç içe girdiği bir çağın çocuklarıyız ki ne gerçek ne masal anlamak neredeyse imkansız hale geldi. Hayat bizlere acıklı yeşilçam senaryoları tadında günler dayatsa da, yılmak yok sevgili tüketici.

Yeni ürünler ve sosyal sorumluluk çalışmaları için kolları sıvadık, ancak bu çalışmalar için Benjamin Franklinin lanet yüzüne bakmak gerekiyor. Çünkü uluslararası piyasalarda hala tek geçer akçedir kendisi. Bir çok yeni ürün için hammadde alımı yapmamız lazım o yüzden bu indirim dönemindeki ciromuz, ürünleri yapma hızımızı belirleyecek. Sevgili tüketici daha iyi hizmet ve çok daha nitelikli yeni ürünler için seni eşe dosta haber vermeye davet ediyoruz. Haber vermezseniz baattin kanka köşe başında pıçağıyla sizi bekliyor.

Siz değerli müşterilerimize, çözüm ortaklarımıza, tedarikçilerimize, dünyanın dört bir yanında tarımsal faaliyette bulunan hammaddelerimizi üreten üreticilere, genel olarak bütün insanlık ailesine ve gezegende yaşamsal faaliyet gösteren bütün canlılara, özellikle Benjamin Farankline hasretle duyururuz..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...