Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Haziran 2018 Salı

Cecile Ürünleri Hakkında...

Sevgili Ümran'ın #iyikiannemecekmisim etkinliğindeki sürprizlerden biri de Cecile markasına aitti. Zarif bir kutu içerisinde gönderilen fondöten, palet ve glossu hemen denemeye başladım.










1- Cecile No Transfer Matte Performance Foundation-No: 204
Markanın ilk kez bir fondöten çeşidini kullanıyorum. Sanırım şanslıyım; çünkü ten rengime en uygun renk çıktı bana kutudan :)

Bulaşmayıcı önleyici bir yapısı bulunan fondöten, mat yapıda. Canlı ve parlak görünüm isteyenlerin pek tercih etmeyeceği ürün, cildimle bütünleşti resmen.

Uygulaması kolay, çabuk sabitlenen ve gün boyu cildimde kalabildiğini gözlemlediğim fondöten, aynı zamanda kuru ciltlere de pek uygun değil. Benim karma cildimde bile özellikle nispeten kuru olan yanak bölgesinde biraz farklı durdu. Bir de sadece nemlendirici üzerine uygulamıştım ama bir gözenek kapatıcı, sanırım bu ürünün altına şart.
2-Cecile Matte Velvet Lipgloss-No:5
Markanın, denediğim diğer mat yapıdaki kalıcı lipglosslarına göre daha yumuşak yapıdaki gloss, sürümü kolay, transferi dudaklara kolay sağlanan ürünlerden.

Gün içerisinde tazeleme ihtiyacı hissettiğim gloss, inanılmaz güzel bir gül kurusu tonunda. 3,7 ml. lik sade ambalajında satışa sunulan ürün, tarafımdan çok çabuk tüketileceğe benziyor ;)
3- Cecile Color Pop Up Butterfly Effect- Highlighter, Illuminator,Bronzing Palette:
Ve paketin ağır topu... İnanılmaz şık ambalajındaki palette, toplam 4 adet aydınlatıcı ve bronzer bulunuyor. Her biri 4,1 gramlık ürünler, uzun süreli kullanım için ideal.
Fırçayla alırken biraz tozuttuğunu gözlemlediğim ürünler, rengini anında veriyor. Bu anlamda cildimdeki kalıcılığını da çok beğendiğimi hemen belirteyim.

Yumuşak yapılı ürünü aydınlatıcı olarak ve göz makyajında kullandığım bu ürünün yanısıra, aşağıdaki fotoğraflarda bahsettiğim diğer Cecile ürünlerinden oluşan makyajımın ayrıntıları aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz.
.......
Şu sıralar markanın online sitesinde satışa sunulan ürünleri,  %50'ye varan indirimlerle gayet uygun fiyatlara geliyor, aklınızda olsun ;)





İlgili Yazılar:
Cecile Ojeleri
Cecile Ruj ve Göz Kalemi

22 yorum:

  1. Cecile markasıının ten ürünlerini hiç denemedim ancak lisedeyken farlarını kullanıyordum ve çok başarılıydı. Bu serisi de güzel görünüyor, aklımda bulunsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farları zaten çok çok başarılı. Aklınızda bulunsun, evet :)

      Sil
  2. makyaj şahane olmuş rujun rengine de bayıldım :)!

    YanıtlaSil
  3. Fondötenin yapısı dediğin gibi kuru; altına yağ formullü baz şart. Ben o şekilde kullandığımda fena sonuç almadım. Aydınlatıcı&bronzer paletini hepimiz doğal olarak çok sevdik; ama, ben sendeki rujun rengine de bayıldım! Güle güle kullan İlknur'cum, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım :) Rujumun rengini ise gerçekten çok sevdim :))

      Sil
  4. fondotene bayıldım bende. Lipglosslarını zaten çok seviyorum cecile'in.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ben de çok seviyorum Şafakcım :)

      Sil
  5. Palete bayıldım harika bir görüntüsü var :) güle güle kullan hepsini canım :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel ürünler. Son zamanlarda çok atak yapan bir marka bu. Özellikle aydınlatıcısı çok methediliyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllardır far ve rujlarını kullanırım, diğer ürünleri de başarılı ;)

      Sil
  7. o palet kesinlikle alınacaklar içinde :-)))

    YanıtlaSil
  8. Fondötenlerle aram iyi değildir ama mat'ları bir denemeli sanki :)

    YanıtlaSil
  9. Wuhuuuu bayıldım bu ne güzellik maşallah...

    YanıtlaSil
  10. Rujun rengine bayildim 😊

    YanıtlaSil
  11. Dudağında ki ruj gerçekten tenine çok yakışmış. Ben highlighterı da beğendim. Cecilein göz kalemini ve rujlarını kullanmıştım. Ne iyi ne kötü skalasında benim gözümde ki yeri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Safiyecim :) Ürünler gerçekten çok başarılı. Cecile, yıllardır kullandığım markalar arasındadır, bu aralar da iyice yeniledi kendini :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...