Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Mayıs 2017 Cuma

Yeniden #sihirlimaviyleannelergünü

2010 yılında açtığım blogum Sihirlimavi sayesinde, ne kadar çok şey öğrendim sizlerden, ne kadar çok şey paylaştım sizlerle ve sizinle birlikte gün geçtikçe daha da kalabalıklaşan bir aile olmaya devam ediyoruz. Hatırlıyorum da, ilk dönemlerde kendi kendime yazıyorum sanıyor ve biraz da üzülüyordum. Çünkü; kimsenin beni okumadığını düşünüyordum. Kısa bir süre sonra yavaş yavaş blogumu takibe almaya ve yorumlar bırakmaya başladınız.

O günlerden bugünlere hem blogger, hem blog ve hem de sizlerle iletişim anlamında bayağı yol katettim. Bugünlere gelene kadar destek olan sizlere, birlikte ortak çalışma gerçekleştirdiğimiz tüm firma ve markalara sonsuz teşekkürler.

İlk yıllarda, bu kadar aktif olmadığımı kabul ediyorum. Hobi amaçlı açtığım blogum, şu an ciddi anlamda sıkı sıkı sarıldığım, özendiğim, kendimden birşeyler paylaştığım bir alanım oldu. Ancak, ben hala ilk gün heyecanıyla buradayım ve sizlerle birlikte olmaktan dolayı da inanılmaz mutluyum.

Zaman geçtikçe, özellikle yaşadığım şehirdeki blogger arkadaşlarımla yüzyüze tanışma imkanı da buldum ve sonra birbiri ardına çeşitli organizasyonlarda buluştuk. Yine, blogumu ilk açtığım dönemlerdeki heyecanımla bir etkinlik hazırlığına giriştim ve 2014 yılında ilk "Sihirli Maviyle Anneler Günü" etkinliğimi yaptım. Ardından "Yeni Yılda Sihirlimaviyle" dedim ve geçtiğimiz Pazar günü; ikinci kez "Sihirlimaviyle Anneler Günü" dedik blogger arkadaşlarımla birlikte...



Çayyolu Spor Kulübü'nün yönetiminde bulunan Orange Cafe'de birbirinden güzel anlar yaşadık. Aynı zamanda sponsorlarımızdan biri olan Orange Cafe'nin, hem ulaşımı kolay hem de gerçekten sevdiklerinizle çok iyi vakit geçirebileceğiniz Ankara'daki nezih cafelerden.
Menümüzde birbirinden lezzetli tatlarla buluştuğumuz cafede ikramlar arasında; gözleme çeşitleri, pişi ve peynir tabağı ile sınırsız çay bulunuyordu. Mutfakta birbirinden maharetli görevlilerin ellerinden yediğimiz gözleme ve pişi inanılmaz lezzetteydi. Sıcak sıcak servis yapılan bu lezzetleri doyasıya yedik.
Bu arada masamızda %100 organik badem ezmesinin tadı da enfesti. Datça'dan özel olarak getirtilen bu tat için bile gidilesi bir mekan Orange Cafe.

Çok şık köşelerin yer aldığı mekan, aynı zamanda çocuklu aileler için de biçilmiş kaftan. Kocaman bahçesinde bir de çocuk parkı bulunuyor. Siz, sevdiklerinizle sohbetin ve birbirinden güzel lezzetlerin yer aldığı masanızda çayınızı yudumlarken, çocuklarınız da gönüllerince eğlenebilir.

O gün, birbirinden değerli sponsorlarımız bizlere hediyeler göndermişti, bunlarla ilgili ayrıca bir yayınım olacak, fakat o gün Mustela, Bargello ve Vissmate yetkilileri ürünleri hakkında bizleri bilgilendirdi.


Ve o güne dair diğer detaylar...







Anneler günü kutlaması pastasız olur mu? Bir telefonumla seve seve bu organizasyonda yer alabileceklerini belirten Icaked,, tasarımı bana ait olan pastayı, tam zamanında mekana bıraktı. E tabii, bize de bu enfes lezzetteki pastayı yemek düştü. Icaked hakkındaki ayrıntılı yazımı linke tıklayarak okuyabilirsiniz.
Tadı damağımızda kalan o güne dair detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Takipte kalın ;)
Mutlu cumalar...







22 yorum:

  1. herşey çok güzeldi güzel emeklerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar özel ne kadar güzel bir gündü canım... Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Sihirli Mavi anneler gününü kutlarım.
    Hem iletişimin hem de yadımseverliğinle güzel bir arkadaşımızsın. O yüzden nerede olursan ol, bence insanları çevrene çekersin. Daha nice Sihirli Mavi ile etkinlikler diliyorum. İş yerinde olduğum için cümlelerimi toparlayamamış olabilirim. Kusura bakma.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir mekanmış, anneler gününüz kutlu olsun:))

    YanıtlaSil
  5. Etkinliğine katılan blog yazarı arkadaşların paylaşımlarından takip etmiştim.En çok ta mekanın açık alan ve bol yeşillikli olması hoşuma gitmişti.Etkinlik hazırlamak gerçekten meşakkatli bir iş.Emeklerine sağlık senin de...

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir etkinlik olmuş İlknur'cum, ellerine sağlık :) Mekan da çok güzelmiş. Nicelerine diyorum... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir etkinlik olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  8. Çok keyifli bir etkinlik olmuş canım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Yine kaçırdığım bir etkinlik! Çok güzel geçmiş İlknur'cum belli ki, emeklerine sağlık!!! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. blogger etkinliklerine bayılıyorum :D Belli ki çok eğlenceli geçmiş

    YanıtlaSil
  11. Instagram üzerinden etkinliği takip etmiştim ,harika bir etkinlik olmuş. Nice güzel etkinliklere :)

    YanıtlaSil
  12. Emeklerine sağlık gercektenharika bir organizasyon olmuş, bir ankaralı bir blogger olarak inşallah bizde bi gun bir etkinlikte tanışırız sevgilerle...

    YanıtlaSil
  13. Ne kadar çok olmus blogunu açali... daha nice yillar dilerim. Çok güzel görünüyorsun 😊

    YanıtlaSil
  14. Ne güzel olmuş hep böyle mutlu olmanız dileğiyle :)))

    YanıtlaSil
  15. Herşey çok güzeldi canım eline emeğine sağlık ❤

    YanıtlaSil
  16. çok güzel bir gün olmuş.Hep böyle mutlu gözlerle bakın hayata.O güzel gözlerinizin ışığı hiç sönmesin:)

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel bir etkinlikti. Yüreğine ve emeğine sağlık. Ben de şu an etkinlik yazımı oluşturuyordum...

    YanıtlaSil
  18. Eline sağlık canım.Mekan,organizasyon her şey harika görünüyor ♥

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir etkinlik olmuş, bu arada çok güzel görünüyorsun tatlış ;)

    YanıtlaSil
  20. Bende gelmeyi çok isterdim:))

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...