Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Mayıs 2017 Perşembe

Herion Estetik Merkezi 4. Yıl Kutlaması

Son dönemlerde, hemen her hafta sonu bir etkinliğe katıldım. Önceki Cumartesi günü sevgili arkadaşım Nilgün Özen Aydın'ın davetinde sıra...

Ameliyatsız yüz germe, dolgu, botox, leke tedavisi, botox, plexr ile gözkapağı kaldırma vb. birçok soruna çözüm sunan Herion Estetik Merkezi'nin 4. yıl kutlamasında, birçok blogger ve Ankaralı oradaydı.

Kutlama sırasında bana da Hydrapeel teknolojisiyle Amerikan Cilt Bakımı uygulaması yapıldı.
hydrapeel, amerikan cilt bakımı, cilt bakımı, blog, blogger, ankara, sihirlimavi
Ciltteki siyah noktalardan, lekelerden, ince kırışıklıklardan kurtulabileceğiniz uygulamada; ilk önce göz ve dudak makyajım dışındaki makyajım temizlendi. Cihazın, cildime uygulanan aparatı sayesinde, cildim Activ-4 olarak adlandırılan sebum ve ölü hücrelerden, ayrıca siyah noktalardan vakumlanarak arındırıldı. Ardından, özel bir solüsyon sayesinde cildimin yağ ve nem dengesinin oluşması sağlandı. Ve son olarak, cildim derinlmesine nemlendirilerek kılcal damarlar ve ince kırışıklıkların zaman içerisinde yok olması için masaj yapıldı.

Kendi kendini soğutan cihaz, her işlem sonunda kendi kendini soğuttu. Ayrıca, her aşamada farklı bir bitkisel içerik cildime yedirildi. Deniz yosunu, kuşburnu ve beyaz çay ekstresi ile salisilik asit ve bal karışımının yanısıra çeşitli vitaminlerin de bulunduğu solüsyonlar sayesinde, tek uygulamada birçok sorunu yok etti.
Her mevsim rahatlıkla uygulanabilen cilt bakımı yaklaşık 30 dakika sürüyor. Anti-aging bir bakım olarak da düşünebileceğimiz bakım, kesinlikle acısız.

Estetik Merkezi'nin 4. yılına özel hemen tüm uygulamalarda %50'ye varan indirimler bir süre daha devam edecek. Yakın zamanda kök hücre uygulamasına da geçilecek olan merkezden detaylı bilgileri, aşağıda verdiğim iletişim bilgilerinden alabilirsiniz.

Bu güzel gün için sevgili arkadaşım Nilgün'e ve misafirperverlikleri için Herion Estetik Merkezi'ne teşekkür ederim...

Herion Estetik Merkezi
0 312 439 44 99
0 506 143 50 39

6 yorum:

  1. bayılırım böyle merkezlerde cilt bakımı yaptırmaya :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakımının ardından çakralarımı açmak için yetkili bayanın yaptığı masajı ise asla unutamam Audrey. Muhteşem bişiydi...

      Sil
  2. acısız uygulamaları olması güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de her aşamada farklı tınılar, farklı duyulara hitap eden işlemler...

      Sil
  3. Yüreğine sağlık arkadaşım iyiki geldin canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Davetin için tekrar teşekkürler Nilgüncüm :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...