Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Mayıs 2017 Perşembe

AllyMina Hakkında & Aqua Mina Amber Duş Jeli & Aqua Mina Amber Vücut Losyonu

Bugün sizleri yepyeni bir marka ve ürünleriyle tanıştıracağım. Sanıyorum marka ve ürünleri hakkında ilk blog yazısı olma özelliğini de taşıyacak bu yazım, o nedenle ayrı bir heyecanlıyım :)


Henüz 2016 yılında kurulan bebek sayılabilecek firma Allymina, kozmetik ve network marketing sektörlerinde kendini geliştirmiş Gülben Pehlivan tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin 1 numaralı Network Marketing şirketi olma vizyonunu benimsemiş ve profesyonel ekibi, bilgi birikimiyle adından sıkça söz ettireceğe benziyor. 
Ek gelir ya da iş imkanı arayan her bireyin, evden ve esnek çalışma saatleriyle para kazanmasına olanak sunan marka, sağlığımız ve doğayla da dost.

Allymina satış temsilcisi Gülden hanımdan, marka ve merak ettiğim ürünler hakkında bilgiler aldım. Katalogla ürün satışının gerçekleştiği markanın; kadın ve erkek parfümleri, cilt ve saç bakım ürünleri, el ve ayak bakım ürünleri, kolonyalar, diş macunları, banyo ürünleri, ev temizlik ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Renkli kozmetik ürünü olarak ise sadece maskara ve göz kaleminin yer aldığı markada, bu alanda ürün skalasının da en kısa sürede artması için çalışmalar devam ediyor. 

Gülden hanımın gönderdiği cömert paket içerisinden ilk olarak duş jeli ve vücut losyonu deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
1- Aqua Mina Amber Kokulu Duş Jeli:

Ambalajları itibariyle direkt olarak güneş bakım ürünlerine benzettiğim duş jeli, basmalı kapağıyla tek elle bile kullanım rahatlığında.

Çok eski zamanlardan beri bilinen ve "Sultanların kokusu" olarak adlandırılan amber kokusu, çok şık.

Kullandıktan sonra cildi iyi temizlediğini ve yumuşacık yaptığını gözlemlediğim duş jeli 360 ml.lik ambalajında ve Mayıs ayı boyunca indirimli olarak 18,85 TL'den satışta olacak.

2- Aqua Mina Amber Kokulu Vücut Losyonu:
Duş jelinin tamamlayıcı niteliğindeki vücut losyonu, jelden çok daha yoğun bir amber kokusuna sahip. İnanılmaz güzel ve kalıcı kokusunun yanısıra cildimi anında yumuşacık yapması, ürünün en beğendiğim özellikleri oldu.

Nemlendirme ve koku özelliklerine bayıldığım ürün, diğer vücut losyonlarına kıyasla daha koyu kıvamlı. Bu koyu kıvamından dolayı pompalı ambalajında belki azaldığında alımı zorlaşabilir, bilemiyorum. Şu an için öyle bir sorun yaşamıyorum. Fakat, inanılmaz zevkli şık tasarımlı olmuş bu ambalajlar.

240 ml.lik ambalajında satışta olan vücut losyonunun fiyatı ise 22,75 TL

Ürünler hakkında detaylı bilgi almak ve alışveriş yapmak için Gülden hanımla irtibata geçebilirsiniz. Diğer ürünlerle ilgili deneyimlerimi de en kısa sürede sizlerle paylaşacağım.

WhatssApp: 0544 934 73 30



12 yorum:

  1. hiç duymamıştım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Audrey, bu aralar adından sıkça söz ettireceğe benziyor ;)

      Sil
  2. ambalajları da pek bi hoş :)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım daha önce duymadığım bir marka.Güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk kez duymuştum ama gümbür gümbür geliyorlar ;)

      Sil
  4. ilk kez duyduğum bir marka benim de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canim. Sayfalarini inceleyecegim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Deryacım, beğeneceğimiz ürünler var :)

      Sil
  6. İlk kez duyduğum bir ürün. Mutlulukla kullan canım...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...