Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Mart 2017 Pazartesi

M. Asam Magic Finish Make-Up

Haftanın ilk gününden hepinize merhaba. İlk yazım, çok çok severek kullandığım bir kozmetik ürünüyle ilgili. 
fondöten, sihirli fondöten, m. asam, blog, blogger, sihirlimavi

Herşeyden önce gayet şık ve zarif görünen bir ambalaj içerisinde yer alan fondötenin tonunu gördüğümde elbette çok şaşırdım.
fondöten, sihirli fondöten, m. asam, blog, blogger, sihirlimavi
Kutusu içerisinde gayet koyu duran ve köpük formdaki fondöteni, elimde denediğimde ise ürüne neden "Magic finish" cümlesinin eklendiğini daha net görmüş oldum.
fondöten, sihirli fondöten, m. asam, blog, blogger, sihirlimavi
Köpük formlu fondöten, uygulandığı andan itibaren kadifemsi bir bitiş ve inanılmaz doğal bir matlık veriyor; ciltle gayet güzel uyum sağlıyor. Renk olarak ise, cilt renginiz neyse ona uygun şekilde cildinizle bütünleşiyor ve bu ürünü aldığınızda asla ve asla "Tüh, rengimden bir tık koyu almışım" ya da "Cildime uymadı rengi" şeklinde şikayetleriniz olmuyor.
fondöten, sihirli fondöten, m. asam, blog, blogger, sihirlimavi
Bu ürünü hiç fırçayla kullanmadığım için fırçalı uygulama konusunda net bilgi veremeyeceğim ama fondöteni elimle de gayet güzel uyguladığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Ciltte kesinlikle ağırlık yapmadığını gözlemlediğim fondöten, cildinde doğal bir görünüm arayanların kesinlikle denemesi gereken ürünlerden. Verdiği matlık sayesinde pudra kullanımına da gerek bırakmadığından cildinizin gün içerisinde nefes almasını da sağlamış oluyorsunuz.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim; uzun süredir kullanıyor olsanız bile, sanki "ilk defa kullanacakmışsınız da kapağını açmışsınız"  dönemindeki o güzel ve etkin kokunun, kutuyu her açtığınızda sizi karşılıyor olmasına resmen bayıldım ben. Sanki cookie paketi açıyormuşum gibi gelen koku bile mutluluk sebebi :) Uygulama sonrası ise o koku kalmıyor elbette, dolayısıyla rahatsız edici bir durum yok.

O malum olayın ardından, o meşhur kozmetik mağazasında satıldığını bildiğimden, ürün bittiğinde bir daha nereden alacağım konusunda hayıflanıyorken Google sayesinde birçok online satış sitesinde bulunduğunu öğrenmem, açıkçası içimi rahatlattı.

Kısaca, alın aldırın bu fondöteni :)

Mutlu haftalar...




16 yorum:

  1. İlknur'cum, bu fondöteni ben denemedim ama gerçekten nasıl her ten ile bütünleşiyor aşırı merak içerisindeyim. Sanırım dayanamayıp alacağım bir gün :) güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bunu çok çok beğeneceğine eminim Başakçım. Her cilt tipine de uygun, her tene de :)
      Bi sample falan bulsan bir yerden, koşa koşa orjinal boyunu alırsın :)
      Teşekkürler canım :)

      Sil
  2. en bayıldığım fondötenim budur benim hakikaten tam bir magique :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Audrey, bir de Estee Lauder'i merak ediyorum ben :)

      Sil
  3. bu fondöten benim zaten 2017 de satın almak istediklerim arasındaydı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hedeflerin arasında mı? O halde önceliği ver buna tatlım :)

      Sil
  4. Merabalarrrr 😃 hayirli kandiller demek icin ugradim ben 💙😊

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ettiğim bir ten ürünü bu :) Benim çok beyaz cildimde ne yapar bilmiyorum tabi ki. Elimde çok fazla fondöten ve bb krem olduğu için şimdilik almıyorum ama aklımda. Güle güle kullan, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her tene uyan bir yapısı var, dolayısıyla senin beyaz teninde de sırıtmayacaktır, emin ol. Ve mutlaka bir ara dene Blanacım, sevgiler...

      Sil
  6. verdiği bir kadifemsi his var cildimde onu çok seviyorum ve hemen emilmesini ve ciltte sorun yapmamasına bayılıyorum :) güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen belirttiğin gibi canım. Hel bir de o kokusu :)
      Teşekkürler tatlım :)

      Sil
  7. kullana arkadaşlarım var çok çok memnunlar bende deneyeceğim

    YanıtlaSil
  8. Bu fondötenden bir kutu bitirmiştim.İkinci yarım duruyorken yazın sayesinde tekrar hatırladım.Havalar ısınmadan tekrar kullanıp bitireyim mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de teyzeme kaptırdım birini. Bayılmıştı :) Evet canım, yazın pek fondöten kullanılmıyor. Bozulmadan vedalaşmak lazım :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...