Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Şubat 2016 Salı

HC Hair Care Urun Yorumlarım

Haftanın 2inci günü HC Hair Care markasına ait 3 farklı ürün blogumda yer alacak.

Birçok etkinlikte biz bloggerlara destek olan firma, değişik ürünleriyle bizlerle oluyor. Son olarak, yılbaşında firma tarafından gönderilen yılbaşı kutlama paketinin üzerine, bir de #yeniyildasihirlimaviyle etkinliğimde hediye edilen ürünleri topluca paylaşmak istiyorum sizlerle.

Bitkisel içeriği Türk Patent Enstitüsü tarafından patentlenerek koruma altına alınan marka, kendi sınıfında patent sahibi olan ilk marka özelliğini taşıyor.

Saçlarındaki sorunu ortadan kaldırmak üzere araştırmalar yapan marka yönetim kurulu başkanının bulduğu formül sayesinde, patentli markanın 10'un üzerinde farklı ürün çeşidi bulunuyor.

Saçlı deride iritasyon yapmadığı, saça ve saç derisine uygun olduğu konularında, ünlü İtalyan CHELAB laboratuvarından onaylı markanın bugün tanıtacağım çeşitleri HC Hair Complex, HC Hair OVEX ve Tria Kolay Tarama Spreyi.




1- HC Hair Care Complex: Aynı zamanda sevgili #NilgünveDemetle etkinliğinde de hediye edilen ürünü, markanın, OVEX ürününü kullandığımdan denemeyi daha sonrasına bırakmıştım. Yaklaşık 1,5 aydır kullandığım ürün hakkında artık daha detaylı yazabilirim.

Tüm saç tiplerine uygun olarak üretilen ürün, 6 farklı soruna yönelik üretilmiş. Özellikle benim gibi saç dökülme problemi yaşayanlar içinse birebir.
Tamamen kimyasaldan uzak üretilen ürün, içeriğinde tam 20 farklı bitkisel yağ ve vitaminden oluşan  barındırıyor. Organik zeytinyağı, susam-badem-fındık-jojoba-buğday yağlarının yanısıra E-B-B1-B2-B6 ve B12 vitaminleri bulunan ürün tam bir bitkisel karışım.
Haftada 2 kez duş öncesi tüm saç ve saç diplerime yedirdiğim ürünü, yaklaşık 1 saat boyunca bekletiyorum. Özellikle saç dökülmesi sorunumu iyiden iyiye azalttığını ve saçlarımı daha parlak, daha yumuşak ve bakımlı gösterdiğini gözlemlediğim bu komplex, son zamanlardaki favori ürünlerimden.

Bu bakım yağının bir olumlu özelliği de saçlarının uzamamasından şikayetçi olanlara yönelik. Normalde çabuk uzayan saçlara sahibim fakat, hem OVEX hem de bu COMPLEX sayesinde saçlarım inanılmaz bir hızla uzamaya başladı.

Markanın favori ürünlerinden olan ürün, aynı zamanda birçok kullanıcının da beğenisini kazanmış. Gerçekten birçok saç ve saç derisi sorununa çözüm ürettiği için zaten şu an hakettiği konumda.

Sitesinde 55,00 TL'ye satışa sunulan ve 2'li alımlarda fiyatı 45,00 TL'ye düşen komplex, uzun saça yaklaşık 2 ay kadar gidiyor. Saç konusunda profesyonel bakıma ihtiyacı olan herkese gözüm kapalı  tavsiye ediyorum.
2- HC Hair Care OVEX: Blogger dostu firmanın, daha önce katıldığım etkinliklerin bir kısmında da göndermiş olduğu OVEX, son olarak #nilgunlekisamerhaba etkinliğinde ve #ebruylakisamerhaba etkinliğinde yedeklediğim ürünlerden olmuştu. Daha önce de kavanoz boyunu deneyimlediğim OVEX, özellikle yıpranmış saçların onarılmasında en büyük yardımcılardan.

Saç bakım rutinime eklediğim bu ürünse, kullanım sonrası saçlara yumuşaklık, parlaklık ve kolay taranma sağlıyor. Haftada 2 kez, duş sonrasında nemli saçlarıma uygulayıp yaklaşık 5 dk. saçımda beklettikten sonra saçlarımı duruluyorum. Gerçekten de saçlarım hem kolay taranıyor, hem de saçlarıma parlaklık veriyor.

Çok hoş bir kokusu bulunan ürün, 200 ml.lik kavanozda, 50 ml.lik tüp ve 20 ml.lik 2 tüpten oluşan paket içerisinde satışa sunulmuş. Saçları ağırlaştırmadığı ve iyi bakım yaptığı için sürekli kullandığım ürünlerden.

3- Tria Kolay Tarama Spreyi: #ebruylakisamerhaba etkinliğinde tanıştığım ve kendi etkinliğimde de firmanın beni destekleyerek gönderdiği ürünlerden. Son zamanlarda en en en severek kullandığım saç açıcı sprey.
Detaylı yorumlarımı burada paylaştığım saç açıcı spreyi, saçlarım uzunken daha sık kullanıyordum. Şimdilerde ise daha çok kızımın uzun ve kıvırcık saçlarını açmakta kullanıyorum. İnanılmaz başarılı ve kesinlikle kimyasal olmadığı için güvenle kullandığım ürünü buradan temin edebilirsiniz.

Nazik hediyeleri için HC Hair Care'e tekrar teşekkürler...

Sizin favoriniz hangisi?



6 yorum:

  1. ben de yeni şampuan ve saç terapisini deneyeceğim yakında..

    YanıtlaSil
  2. Tarama spreyi iyiymiş. Benimki tararken acayip dökülüyor

    YanıtlaSil
  3. Hc hair care complex gerçekten başarılı bir ürün bende çok sevdim

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...