Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Şubat 2016 Perşembe

4 Kadin, 4 Emek, 4 Basari Örnegi

Geçtiğimiz ay sonunda gerçekleşen #yeniyildasihirlimaviyle etkinliğimde, birbirinden değerli sponsorlarımız yer almıştı. Bunlar arasından 4 sponsorumuz, ortak özelliklerinden dolayı bu yazımda olacaklar.

Arthouseflorya: "Manevi yorgunluklarla gecen bir günün belkide bir ömrün ardından sadece ve sadece huzuru ararken bir renk cümbüsüyle değişebilir ruh dünyamiz. Bizde o renklerin güzelliklerinden oluşan huzur ve mutluluk yayan çiçeklerimiz ve gözümüzün güzel gördüğü herşeyin var olduğu bir kağıt dünyası ile sizlerle buluşuyoruz." diyen sanat firması, her türlü organizasyonununda mutlaka yanınızda olmalı. Kağıt çiçeklerle bezeli bir organizasyon; hem renkleri hem de tasarımıyla göz alıcı bir şıklığa bürünecek, unutulmaz anlarda size eşlik edecek.
                                                            Kaynak


Madam Marmelat: Organizasyonum için tercih ettiğim bir diğer marka da sevgili Seda Hanım'ın reçel-marmelat-hamurişi vb. ürünleri evinde kendi elleriye hazırladığı Madam Marmelat. Titiz ve temiz çalıştığı gönderdiği birbirinden lezzetli reçellerden belli olan Seda Hanım, süslü püslü kavanozlarının üzerinde bulunan etiketlerinde gönderdiği ürünlerin sadece reçel olmadığını, o reçelin emek-özen ve iyiniyetle harmanlandığını da vurgulamış. Kek-pasta-börek konularında becerikli, 10 parmağında 10 marifet Seda Hanım'a instagram hesabı üzerinden sipariş verebilirsiniz.
Senem Butik: İlk organizasyonumda da bizlere destek veren, daha sonra artık arkadaşım diye nitelendirdiğim Senem Hanım, uzun yıllardır zambak kolonyaları, kokulu taşlar, t-shirtler ve ayakkabılar, tütüler, baby shower ürünleri tasarlayıp satışını gerçekleştiriyor. Ayrıca, hazır tekstil ürünleri de beğeninize sunulmuş durumda. Sayfasında yüzlerce çeşit bulunan markayı incelediğinizde seçim yapmakta zorlanacağınıza eminim.
Yeşim Bebek: El emeği göz nuru bir marka da Yeşim Hanım'dan. Giyim ve stilistlik alanlarında eğitim gören Yeşim hanım, şimdilerde Kuşadası'nda yaşıyor. Organizasyonumda bizlere hediye ettiği o kaliteli dikişi, kumaşı ve göz zevkinizi okşayan birbirinden güzel kaftanların yanısıra kuzular ve bebekler tasarlıyor, dikiyor ve bizlerin beğenisine sunuyor. Kendisine instagramdan ulaşabileceğiniz gibi Kuşadası'nda bulunan Sur Mağazası'ndan da ürünlerini satın alabilirsiniz.
4 farklı alanda başarıya ulaşmış, hepsi de birbirinden değerli ve özel, şık tasarım ve ürünleriyle bizleri buluşturan 4 farklı kadına güzel yürekleri, emekleri ve birbirinden değerli maharetleri için kendilerini tebrik ediyorum.

4 yorum:

  1. o minik kaftanlara bayılmıştım zaten bu hanımları da tebrik ediyorum ayrıca başarılarından dolayı :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi de birbirinden hamarat :)
      Kaftanın talibi de çok bu arada :)

      Sil
  2. Yeşim Bebek'in o kaftanı için bile irtibata geçebilirim kendisiyle. Diğer hanımları da not alıyorum derhal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı gerçekten. Yeşim hanım o kaftanları yapmak için özellikle gidip pahalı kumaşlardan almış etkinliğim için :)
      Hepsinin de ellerine emeklerine sağlık :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...