Bak Bakalım Blogumda Var mı?

19 Aralık 2014 Cuma

Fragonard - Belle Cherie EDT

Hafta sonuna 1 kala blogumda paylaşacağım yazım bir parfüm olsun istiyorum bugün. Yurtdışı seyahatim sırasında satın aldığım Fragonard markasına ait bu parfümü, Fransa seyahatine çıkmayı planlayanlar, yakınları gidecek olanlar ya da yurtdışından alışveriş yapmayı göze alabilenler daha dikkatli okusun lütfen.


Fransa'nın meşhur parfüm cenneti Grasse'in ünlü parfüm markası Fragonard'ın, o dönemde yeni çıkan bu parfümünü satın almıştım.

Üst notalarında mandalina ve yıldız çiçeği, orta notalarında yasemin çiçeği, alt notalarında ise kediotu, vadi zambağı ve sandalağacı bulunan bu parfümü dener denemez satın almak istemiştim. Zaten bir parfüm içerisinde sandal ağacı, yasemin ve vadi zambağı kokusu varsa benim kokumdur, tenimle en uyumlu kokular içerisinde bu bitki ve çiçek kokularını barındıranlar oluyor.

Koku aslında yaz kokusu ama ben yaz-kış çok severek kullandım. Kışın da hiç tuhaf durmadı. Kalıcılığı, kişiden kişiye değişir ama yukarıda belirttiğim gibi bende müthiş kalıcı EDT olmasına rağmen.

Bu EDT'ler,  200 ml.lik ambalajlarda satışa sunuluyor. Edt yanısıra vücut losyonu ve duş jelleri de  mevcut. Bunların tümünü satın alarak seri de yapabilirsiniz. Fiyatı, o dönemde ben 37 Euro'ya almıştım, fiyatlar yurtdışında pek değişmediği için rakamda da oynama pek olmamıştır diye düşünüyorum.

Bu marka ürün kullanan var mı aranızda? EDT mi, EDP mi?

*Markanın mendil parfümleri hakkındaki yazımı okumak için burayı tıklayın.


4 yorum:

  1. Güzel bir kokuya benziyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok beğenerek kullanmıştım, fakat ne yazık ki bitti :(
      Sevgiler...

      Sil
  2. ben fransaya gittiğimde 4 tane aldım, mükemmel kokular ve çok kalıcı.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle! Ve fiyatları da çok çok uygun ;)
      Güle güle kullanın...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...