Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Aralık 2014 Salı

BH Naturel Gözaltı Kremi ve Norveç Deniz Yosunu Peeling Yüz Maskesi


Cilt bakımı, vücut bakımı, saç bakımı, anne-bebek bakımı ve maske kategorileriyle ürün yelpazesi oldukça geniş, hayvanlar üzerinde test yapmayan, paraben, formaldehit, parafin, sülfat ve boyar madde içermeyen ürünleriyle yepyeni bir marka olan BH Naturel; internet sitesi üzerinden ve katalog yardımıyla satışa başladı.

Markanın, merak ettiğim ürünleri içerisinden 2 tanesini geçtiğimiz günlerde sürpriz bir paket içerisinde aldım.



1- Gözaltı Kremi:
Ürünle ilgili olarak, "BH Göz altı kremi, göz altlarında meydana gelen kırışıklık, torbalanma, şişkinlik, yorgunluk, morluk izlerinin giderilmesine yardımcı olur. BH Gözaltı kremi geliştirilmiş zengin formülü ile pürüzsüz ve daha genç görünümlü bir cilde kavuşmanızı sağlar." bilgisi verilmiş.

30 ml.lik ambalajında satışa sunulan kremi denemeye başladım, en kısa sürede detaylı yorumlarım burada olacak. Ürün fiyatı 35,00 TL



2-  Norveç Deniz Yosunu Peeling Yüz Maskesi:
Markanın, en merak ettiğim ürünü bu oldu. İnternet sayfalarında "Ascophyllum Nodosum, kuzey denizleri ve özellikle Norveç’te yetişen kahverengi renkte bir deniz yosunudur. Deniz yosunu birçok vitamin ve mineral açısından zengindir. İçeriğinde bulunan elementler sayesinde, ciltte bir çok yararlı etkiye sahiptir.

BH Norveç deniz yosunu, Ecocert belgeli organik bir üründür. Cildin sıkılığını artırmada, kollojen ve elastin sentezini artırmada, bağ dokusunu sıkılaştırmada etkilidir. Cildin yumuşak, ipeksi ve sıkı görünmesine yardımcı olur."  bilgileri verilmiş.

100 ml.lik ambalajında satışa sunulan ürünün fiyatı 50,00 TL


BH Naturel ürünlerinin, Sağlık Bakanlığı tarafından üretim izinleri verilmiş ve neredeyse tamamı ECOCERT sertifikasına sahip aktiflerle üretilmiş. Şu anda satış temsilcileri arayan firmayı ve ürünlerini incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.

Bu arada, BH Naturel ile düzenlediğimiz ve 31 Aralık'a kadar sürecek olan çekilişimize katılmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...