Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Şubat 2012 Cuma

Mavala- Khaki Vintage

LuxyBox  tarafından gönderilen kutu içerisindeki ürünlerde biri de Mavala oje idi. Ojeyi elime aldığımda aklımdan ilk geçen "Acaba ben rengi kullanır mıyım" oldu. Bir süre oje kutumun içerisinde bekledi, başka renk ojeleri seçtiğimde biraz mahzunlaştı ve son olarak rengini tırnağımda görmek istediğime karar verdiğimde hala
kafamda soru işaretleri vardı.
 Ojeyi tırnaklarıma sürdükten sonra çıkan görüntüye tek kelimeyle ba-yıl-dım! Yeşil alt tonlu değişik bir gri. Sürümü çok kolay, müthiş hızlı kuruyor, kıvamı ve yapısı ne gereğinden fazla akışkan, ne de gereğinden fazla koyu. Silindiğinde tırnakta leke yapmıyor.
 5 ml'lik şişesinde pek de sevimli görünüyor. Arkadaşlarım "Bu ne değişik bir renkmiş böyle, ilk defa gördüm" deyip adını numarasını aldılar bile :)
Tek kusuru; çabuk soyulması. Onu da üzerine top coat geçerek halledebilirim sanırım. Bununla ne değişik manikürler yapılır, kafamda birkaç şey tasarladım bile ;)
Tekrar teşekkürler LuxyBox...

2 yorum:

  1. benim de luxyboxımdan aynı renk çıkmıştı bayılarak kullanıyorum ben de kalıcılığı iyi değil ama renk çok güzel bazen gri bazen de gri-yeşil bir ton oluyor.
    güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. :)
    Ben de çook sevdim Ezgicim, bir de kalıcı olabilseydi...
    Sen de güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...