Bak Bakalım Blogumda Var mı?

21 Şubat 2012 Salı

Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Bakım Maskesi

Yaz aylarında deniz ve güneş ikilisinin etkisiyle yıpranmış olan saçlarımla ilgili bu postu hazırlamış, memnuniyetimi sizlere iletmiştim. Bu ürüne başlamadan önce hemen belirteyim, o esans sayesinde saçlarım inanılmaz bir hızla uzadı ve eski sağlığına kavuştu. Alışkanlık edindim, şimdi her şampuanımın içerisine 1-2 kapak çam terebentin esansı eklemeyi ihmal etmiyorum.

O dönemde saç dökülmesinin yanısıra saçlarıma bakım yaparak onları yumuşacık hale getirmesi nedeniyle bir de ayrıca bu saç bakım maskesini uyguladım.
 Ürün, koyu kıvamlı ve çok hoş bir pembe renginde. Ayrıca, yoğun bir şekilde gül kokuyor. Haftada 1 kez saçlarımı şampuanla yıkayıp duruladıktan sonra üründen, fotoğraftaki kadar alıp saçlarıma yedirip 5 dk. kadar beklettim, ardından ılık suyla duruladım.  Sonuç, gerçekten çok daha güçlü, bakımlı ve parlak saçlarım oldu.



14 yorum:

  1. rossman alışverişimde banada deneme boyunu vermişler bitirdim bende daha yaızını yayınlayacağım.. fena gelmedi bana ama cabuk yağlandırıyor saçı :(

    YanıtlaSil
  2. Saç diplerine sürmüyorum Bettycim, zaten benim saç diplerim çabuk yağlanıyor. O yüzden bu maskenin herhangi bir sıkıntısını yaşamadım ben :)

    YanıtlaSil
  3. her türlü saç bakımı ile ilgili Bioblas ürünlerini kullanıyorum ve oldukça da başırılı - güvenli buluyorum. Saç boyası, şampuanı, bakım ürünleri vs. herpsi birbiri ile olumlu bir etkileşim yaratıyor saçlarıma. Şu ana kadar kullandığım ürünlerde en başarılı bulduğum marka.

    YanıtlaSil
  4. Yani tek kelime ile süper bir ürün. Ben saç diplerime de sürüyorum saçlarım aşırı kuru olduğu için nem seviyesini dengeleme konusunda çok fayda sağladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, ben de bugünlerde aynı ürünü kullanıyorum

      Sil
  5. Yani tek kelime ile süper bir ürün. Ben saç diplerime de sürüyorum saçlarım aşırı kuru olduğu için nem seviyesini dengeleme konusunda çok fayda sağladı.

    YanıtlaSil
  6. Bu arada Bioblas color&more olarak saç boyası seriside çıkmış. Aynı zamanda dökülmeyi önleme konusunda da etkiliymiş. deneyen veya fikri olan varmı? denemeyi süşünüyorum

    YanıtlaSil
  7. Bu arada Bioblas color&more olarak saç boyası seriside çıkmış. Aynı zamanda dökülmeyi önleme konusunda da etkiliymiş. deneyen veya fikri olan varmı? denemeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,yazınız ilgimi çekti. Bende Bioblas kullanıcısı olarak tüm ürünlerimi Bioblas olarak seçmeye özen gösteriyorum. saçlarım boyalı olduğu için Bioblas' ın Color Intense Maskesini kullanıyorum. çok çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok başarılı bir ürün. Zaten Bioblas'ın birçok ürününü hem ben, hem de eşim kullanıyoruz :)

      Sil
  9. color&more olarak Bioblas ın saç boyası çıkmış denemeyi düşünüyorum bilen varmı

    YanıtlaSil
  10. saç boyasını henüz kullanmasım ama Bıoblas color intense boyalı saçlar için şampuan ve saç maskesi var kutusu siyah denemeni öneririm. saçlarında boya var ise muhteşem bakım sağlıyor. nbu iyiliğimi de unutma :)

    YanıtlaSil
  11. şampuan ve bakım ürünleri mükemmel.

    YanıtlaSil
  12. Color&more bioblas saç boyasını kullandım. Normalde diğer markalarda 1 kutu boya yetmezken ve 2. kutuyu kullanmak zorunda kalırken, bu boya çok akışkan olduğu için aynı boydaki saçlarıma tamamen yetti. Ayrıca %100 beyazlarımı kapattı. Fakat en büyük dezavantajı ise boyadığımdan beri boyalı saçlar için bioblas saç şampuanı kullanmama rağmen saçlarım çok çabuk yaşlanıyor. Önceden 3 gün yağlanmayan saçlarım bioblas ile boyadıktan sonra 1. günün sonunda yağlanıyor ve yıkamak zorunda kalıyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Özellikle yağlı saç tipi olanlara!

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...