Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Eylül 2018 Salı

Fark Yaratan Tasarımlar Koala'da...

Alışılmışın dışında, standarttan uzak, farklı ve yaratıcı tasarımlardan hoşlanıyorsanız, piyasadaki ürünlerden farklı ve mümkün olduğunca da sağlıklı ürünler tercihinizse, bu yazım tam size göre.
Yaz tatiline çıkmadan önce tanıştığım ve hem estetik hem de kaliteli ürünlerle bizi buluşturan Koala markası, kendine has bir çizgiye sahip.

Çevre dostu ve doğaya önem veren tasarımlarla varlık bulan marka, ambalaj olarak çevreci ruhundan ilham almış. Kraft çanta ve iple teslim alacağınız ürünlere gelince...
Birbirinden güzel tasarımları bulunan t-shirtlerin yanısıra kupa, poster ve tablo gibi konsept ürünler de bulunan sayfadan seçtiğiniz siparişleriniz, tasarımların hikaye kartlarını sizlerle, "kitap ayracı" şeklinde buluşturuyor.
Ben, siteden farklı tasarımlarda 3 t-shirt seçtim. %100 pamuklu ürünler, yaz tatilimde beni hiç rahatsız etmedi, terletmedi. Ürünleri, dar kalıba sahip olmaları nedeniyle, normalde kullandığınız bedenden 1 beden büyük seçmenizi öneririm.
T-shirt üzerindeki baskılar için "Emprime/Serigrafi" tekniği kullanılmış. Yani dokunduğunuzda plastik hissi vermiyor, yumuşak bir his bırakıyor. Ayrıca, ürünlerde, bu tekniğin kullanıldığı bölümler penye kumaşla bütünleştiğinden kabarık da görünmüyor.   
....
Benim en çok sevdiğim tasarım; siyah penye üzerinde bulunan "Galassia" desenli t-shirtte bulunuyor. Gezegenler ve fondaki siyah rengin uyumuna bayıldım.
 ...
Hem kadın hem de erkekler için bulunan bu ürünlerle sevgili/eş kombinleri de yapabilirsiniz. Sağlıklı ve kaliteli penyeden üretilmiş t-shirtler, yıllarca kullanılabilecek ürünler.

Yeni sezon kışlık ürünlerin de görücüye çıktığı markayı mutlaka incelemenizi öneririm; genç ve çağdaş çizgideki tasarımlar farkınızı ortaya çıkaracak ;)

Sizin favoriniz hangisi?







15 yorum:

  1. Hepsi de çok güzel tişörtte beyaz rengi daha seviyorum, bu arada sana da çok yakışmış, güle güle kullan:) neresiyse resimleri çektiğin yere bayıldım....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, beyaz rengi ben de severim ama Galaksi modeli siyahta süper duruyor bence ;) Bu arada fotoğraflar Antalya'nın farklı bölgelerinde çekildi :)

      Sil
  2. Gezegenlisi çok hoş duruyor. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, benim de favorim :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. ne tatlı tshirtler çok beğendim güle güle giy..

    YanıtlaSil
  4. bir zamanlar serigrafide çalışmıştım,aklıma o dönemler geldi..tişörtler harika gözüküyor,güle güle giyin..🙂bu arada arka plandaki mekanlarda güzel yerlermiş..emeğinize sağlık..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anılar canlandı demek, umarım keyifli dönemleriniz olmuştur :) Çok teşekkür ederim, fotoğraflar da Antalya'nın farklı bölgelerinde...

      Sil
  5. aaa desenlere bayıldım, çok güzeller. güle güle giyin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim, bir sürü yeni tasarım ürünleri de eklenmiş siteyi incelemeni öneririm :)

      Sil
  6. Ben hepsini cok begendim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Deryacım, açıkçası ben de seçim yaparken bayağı zorlanmıştım :)

      Sil
  7. Bayıldım bu tişörtlere...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...