Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Nisan 2016 Cumartesi

Anne Eli Degmis Ev İsi Dogal Urunler

Gökçe'nin doğumundan sonra doğal ve hatta mümkünse organik ürün tüketmeye daha çok önem verir oldum. Sağlıklı yetişebilmesi için çocuklarımızın her çeşit besini tüketmesi önemli. Fakat benim kızım gibi, yeme-içme konusunda inanılmaz seçici bir çocuğunuz varsa iş biraz zorlaşıyor.

Tükettiği gıdaların içerisine yemekten hoşlanmadığı gıdaları katarak yedirmeye çalışmak, yeni bir tada alıştırmak için türlü hilelere başvurmak sıklıkla yaptığım şeylerden. Bu konuda beni en iyi anneler anlayacaktır. Fakat, bir anne var ki bu konuda inanılmaz sağlıklı, lezzetli ve keyifli gıdalar üretiyor.
İlk defa Anneler Günü etkinliğimde kendisi ve ürünleriyle tanıştığım sevgili Esra Ün Güçlü bugün blogumun konuğu...

Aslında Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü mezunu olan Esra Hanım, bir süre Ankara'da yaşadıktan sonra çocuklarını doğal ve sağlıklı besinler tüketmesi için Muğla'ya yerleşmiş. Öncelikle kendi çocukları için çocuklarının çok sevdiği makarnaları, içlerine pancar, ıspanak, havuç ve domates katarak kendisinin hazırladığı erişte makarna şeklinde tüketmeleri için kolları sıvamış. Köy yumurtası ve özellikle değirmene giderek öğüttüğü tam buğday unuyla yaptığı bu erişteler inanılmaz lezzetli.

Bu makarnalar sayesinde, sebze yemeyen çocukları için bu makarnalardan sipariş vermek isteyenler olunca Esra hanım için çok sevdiği mutfağı, işi haline geliyor.

Bir süre sonra hazırladığı ürün çeşidini artırmaya başlayan Esra Hanım, şimdilerde (mevsimine göre) tarhana, salça, baharat, reçel, sebze, sirke ve meyve kuruları da hazırlıyor.

Facebook sayfasından tüm Türkiye'ye satış yapan Esra Hanım'ın, ne denli temiz ve titiz çalıştığını ilgili sayfadan inceleyebilir, hangi ürünleri hazırladığını ve siparişle ilgili detayları kendisinden anında öğrenebilirsiniz.

Bir başka güzel haber ise; mevsimlik malzemelerle, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan ürünleri artık Esra hanım, internette bir ticaret sitesi kurarak sizlerle buluşturmaya başladı.
Yukarıda saydığım ev yapımı gıdalara ek olarak sızma zeytinyağı, piren balı, keçiboynuzu unu, susam, kantaron yağını da tüketicilerin beğenisine sunan Esra Hanım, kendi çocuğuna yedirmeyeceği hiçbir gıdayı başkasına sunmama gibi örnek düşünceye sahip.

Siz de güvenilir gıdayı taze, katkısız ve temiz bir şekilde temin etmek istiyorsanız Ev İşi Doğal Ürün sayfalarına bir göz atın derim.

Telefon: 0 543 722 98 48
E-mail:  evisiorganik@gmail.com 



10 yorum:

  1. YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ HERŞEY O KADAR SAĞLIKSIZ Kİ HEPİMİZ DOĞAL ÜRÜNLER ARAYIŞINDAYIZ İNCELEYEXCCEĞİM BENDE TEŞEKKÜRLER :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Eminecim, fiyatları da uygun bence :)

      Sil
  2. Cok tesekkur ederiz boyle bir yeri bizlere tanittiginiz icin

    YanıtlaSil
  3. Kendisini tebrik ederim. Umarım darısı başımıza.

    YanıtlaSil
  4. Ay reçeller ve erişteler beni benden aldı! Çocuklar için güzel alternatif olur hepsi, aklımda olsun! Teşekkürler İlknur'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlaı da ayrı güzel Başakçım, Rüzrüz ve Çınçın bayılacaklardır, emin ol :)

      Sil
  5. Çok güzel görünüyorlar, fiyatlar da çok uygun. Ev reçeline de bayılırım yerini hiçbir şey tutmuyor. Güzel yazınız için teşekkürler❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Daha önce de reçel ve erişte çeşitlerini denemiş biri olarak katkısız ve ev yapımı olduğu konusunda sonuna kadar savunurum :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...