Bak Bakalım Blogumda Var mı?

10 Temmuz 2014 Perşembe

HG Turkey Ürünlerini Denedim: 2. Bölüm

HG Turkey ürünlerini denemeye devam ediyoruz. Daha önce kullandığım ürünleri hakkındaki yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz. Bugünkü yorumlarım ise, 4 ürünü üzerine.

Birinci ürünümüz; Çelik Parlatıcı. Paslanmaz çelik lavabo süzgeçleri, tencere-tavalar, krom musluklar, mutfak aletleri için bir bakım ürünü. Temiz ve nemli bir beze bir miktar döktüğünüz parlatıcıyı, temizlenecek yüzeyde ve tek yönde uyguluyorsunuz. Aşağıda fotoğrafını da göreceğiniz gibi, tencere üzerinde 1 kere kullandım ve pırıl pırıl.Ürünü detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Tek ürünle hem çok fazla çeşit ürün temizliyorsunuz, hem de gayet kolay pratik bir temizleme sağlıyorsunuz.




Markanın denediğim bir diğer ürünü; Gümüş Parlatma Kremi. Asıl görevi gümüş ve gümüş kaplı  nesneleri parlatmak değil; gümüşün kararmış ve birikinti oluşmuş olan alanların basitçe ovularak temizlenmesini sağlıyor. Vücut sütü kıvamında ve biraz ağır kokan bu üründen az bir miktar beze damlatın ve temizlenecek gümüş nesneyi şöyle bir ovalayın. Birkaç saniye içerisinde tertemiz olduğunu ve o minik karartıların ortadan kaybolduğunu göreceksiniz. Ayrıca, uzun süre de tekrar uygulama yapmaya gerek kalmıyor. Bir de, çizmeden temizliyor. Ben, bu ürüne bayıldımm.Ürünü detaylıca incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.


Çok sevdiğim, fakat kararan gümüş kolye ucunu, artık tekrar kullanabilirim :)



Ve sırada Paslanmaz Çelik İçin "Hızlı" Parlatıcı. Paslanmaz çelik yüzeyler için bakım ve koruma ürünü. Yağ gibi bir yoğunluğa ve renge sahip bu ürünü, özellikle de mutfağınızdaki ocak kapakları, evye, ocak ve şömine, panel gibi farklı alanlarda bulunan paslanmaz çelik tüm yerlerde kullanabiliyorsunuz. Kuru bir beze bir miktar döktüğünüz bu temizleyici ile ilgili yüzeyi silin ve birkaç dakika bekleyin. Ardından da yumuşak ve kuru bir bezle üzerinden geçin. Gerçekten de temiz ve parlak bir temizlikle karşılaşıyorsunuz. Uğraşmadan, ovmadan sadece şöyle bir üzerinden geçilerek nefis ve kolay bir temizlik yapmanın keyfini çıkarıyorsunuz. Ürünü incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.





Son ürünümüz ise; Mobilya Yenileyici. Açıkçası, mobilyalarımız henüz yıpranmadığı için deneme fırsatım da olmadı. Fakat, bu ürünlerin raf ömrünün 7 yıl olduğunu bildiğim için bir kenarda bekletiyorum. Çok güzel bir kırmızı renge fakat müthiş bir ağır kokuya sahip bu ürün; mobilya yüzeyinde oluşan tahribat lekelerini, alkol ve suyun bıraktığı halkaları, cansız, ağarmış ve rengi bozulmuş mobilya yüzeylerini doğal renklerine kavuşturarak çizikleri gizleyen özellikleri varmış.

Kullanımı da son derece kolay: Yenilenmesini istediğiniz yüzeye bol miktarda uyguluyor ve 6-10 saat yüzeyde bekletiyorsunuz. Ardından, temiz bir bezle fazlalığı temizliyorsunuz. Yalnız, aynı yüzeyde kullanım için 8 gün beklenmesi gerekiyormuş. Detaylı incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.



Daha önce de belirttiğim gibi; HG Turkey temizlik ürünlerini, evidea, TEKZEN, Migros, macro center, www.hepsiburada.com ve Koçtaş yapı marketlerinde bulabilirsiniz.

 *Ürünler, firma tarafından gönderilmiş olup, yorumlarım kişisel ve objektiftir.









2 yorum:

  1. Paslanmaz çelik temizleyicisi gri ankastre ocakta kullanılabilir mi? Ocağım çamaşır suyu lekesinden dolayı beyaz beyaz oldu lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç denemedim, firmayla iletişime geçseniz?

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...