Bak Bakalım Blogumda Var mı?

12 Temmuz 2014 Cumartesi

Durance Basın Bülteni

Her duşta nem takviyesi

Zeytinyağı, içeriğindeki E vitamini ile cildi serbest radikellerden koruyan önemli bir kalkandır. Durance, organik Nyons zeytinyağı ile cildin yaz boyu ihtiyaç duyduğu koruyucu nemi ve besleyici özleri içeren bir bakım serisi geliştirdi: Oulivo.
Serinin duş kremleri her duşta cildinize organik zeytinyağlı bakım ve yoğun nemlendirme sağlar. İnce köpüğüyle cildinizi nazikçe temizler, içeriğindeki besleyici bitki özleriyle bakım yapar.
Zeytin Yaprağı Özlü: Koruyucudur | Gelincik Özlü: Yumuşatıcıdır
İncir Özlü: Yenileyicidir | Bal Özlü: Yatıştırıcıdır
Duş sonrası nemlendirici bakımı yumuşak dokusuyla Oulivo Süper Besleyici Vücut Kremi tamamlar.



Tiare çiçekleri
Durance’ın Yaz Çiçekleri koleksiyonunun yıldızı tiar parfümü, güneşli ve egzotik plajlardan esinlendi. Tropi kuşakta yetişen beyaz bir çiçek olan tiare hafif tatlı v büyüleyici koksuyla ünlü. Tiare aynı zamanda Polinezy adalarının kraliçe çiçeği, Tahiti’nin kalbini ve ruhun simgeliyor. Adalara gelen ziyaretçilere kolye veya buke şeklinde bir “hoş geldiniz” hediyesi olarak veriliyor. Kızlar sunulan tiare çiçekleri ise aşkın ve romantizmin simgesi.
Tatil günlerinizi renklendirecek bu egzotik çiçek kokus hem eviniz hem kişisel bakımınız için özel ürünlerle Durance butiklerde.


 En az %95 doğal içerikli Mekan Parfümleri serisi Durance Butiklerde, online satış sitesi www.durance.com.tr’de ve diğer Durance satış noktalarında.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...