Bak Bakalım Blogumda Var mı?

19 Temmuz 2014 Cumartesi

Kozmetra-The Real Dream Şampuan



Bu, gereğinden fazla sıcak hafta sonundan herkese merhaba. Bugünkü yorumlarım, eguzelmis.com ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve devam etmekte olan çekiliş hediyelerimiz hakkında olsun. Hem de ürünü sosyal medya hesaplarımda görüp de merak edenlere, denediğim kadarıyla bilgilendireyim.








Kozmetra- The Real Dream Şampuan:
Markanın, bir diğer mezoterapi etkili ürünü olan bu şampuan; 8 farklı bitkinin özü karıştırılarak elde edilmiş. At kestanesi özü, üzüm çekirdeği yağı özü, sarımsak özü, ısırgan özü, papatya özü, aynısafa özü, sarı kantaron özü ve civanperçemi özü, şampuanı oluşturan mucizevi bitkiler. Şampuan, saç köklerini bu bitki özleriyle yeniliyor ve sizi daha sağlıklı, dolgun saçlara kavuşturuyor. Ürün bu bitki özleri sayesinde yeni saç oluşumuna yardımcı oluyor ve kepek oluşumunu engelliyor.



300 ml.lik çok pratik ve şirin ambalajda satışa sunulmuş olan bu şampuanı ben de denedim tabii ki. Herşeyden önce çok hafif bir kokuya sahip ve rahatlatıyor. Kullanım sonrası saçlarımı kurutmadığı ve sertleştirmediği için saç kremi uygulamaya gerek yok. Ayrıca, onca bitki özü sayesinde zaten saçlara bakım yaptığı için saçınıza ekstra bir bakım uygulamanıza da gerek kalmıyor.



Bir de bu şampuanı, kimyasal maddesi bulunmadığı ve bitki özlü olduğu için vücut temizliğinde de kullanılabileceğini öğrendiğimde hem şaşırdım hem de merak ettim. Kullandıktan sonra da cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon olmadı, cildimi germedi ve kurutmadı. Tek bir ürünle hem saç hem de vücut temizliği... Sizce de pratik değil mi?


Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve indirimli alışveriş yapmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Her ikisinde de paraben ve kimyasal bulunmayan bu ürünleri merak edenler, satın almanın dışında, blogumda devam eden çekilişimize katılarak da deneme şansına sahip olabilirsiniz. 22 Temmuz'a kadar sürecek olan çekilişimize katılmak için burayı tıklayabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Canım hiç duymadığım bir markaydı ama ilgiyle okudum ve iyice merak ettim teşekkürler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım. Leke problemin varsa göz atmanı tavsiye ederim :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...