Bak Bakalım Blogumda Var mı?

6 Temmuz 2014 Pazar

#bloggerlarlahosgeldinyaz Etkinliği- Bölüm:2

Sevgili Ebru ve Sibel'in düzenlediği #bloggerlarlahoşgeldinyaz etkinliğinde sponsor firmalarda sıra. Etkinlik ve bazı sponsorlarla ilgili yazımı okumak için burayı tıklayabilirsiniz.

Blogger dostu Baby Corner, bizleri bu etkinlikte de yalnız bırakmamış. Bu defa hediyesi mama önlüğü ve ter/ağız bezi olarak kullanılabilen yumuşacık mendiller. Bu arada sitesini inceleyin derim harika hediyelikler ve bebeğinizi daha da güzelleştirecek ciciler göreceksiniz.


Namet, severek kullandığım markalardan biridir. Kalitesine güvenerek satın alırım. Bu etkinlikte bizlerle olduğu için teşekkürler.



Benim etkinliğimde de sponsorlarımdan biriydi Söke Un. Sayelerinde artık korkmadan ekmek yapabiliyorum. Tarifi ve yapımı çok kolay.


Elite Naturel'i ilk kez bu etkinlik sayesinde tanıdım. Organik olması ve doğallığı ilgimi çekti. Miniğim o kadar beğendi ki, püreler bittikten sonra hemen yenileri alındı.


Mustela, bu etkinlikte de bizlerleydi. Bu defaki hediyeleri tam da yaza uygun ve tatilde yanımdan hiç eksik etmediğim güneş sütü, detaylı yorumlarım ise bu yazımda.


Doğadan leziz çaylarıyla bize eşlik etti. Çay kabı da çok işime yarıyor.


İdabahçe'yi de etkinlik sayesinde tanıdım. Doğal ve organik ürün yetiştiriyorlar, merkezi Çanakkale. Ürünleri gerçkten çok lezzetli. Özellikle de paket içerisinden çıkan balkabağı reçelinin, ailecek hastası olduk.


Otacı, ürünlerinin numune boylarından oluşan bir paket göndermiş. Argan yağlı el ve tırnak bakım kremini severek kullanıyordum. Numuneleri de tatillerde çok işime yaradı.


Zeyland, miniğime çok tatlı bir elbise göndermiş. Rengi ve kumaşını çok beğendim :)


M. Asam ve Krauterhof hediyelerim için çok teşekkürler. Daha önce kullanmadığım ürünlerdi. M. Asam Magic Finish Fondöten hakkındaki yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz.


Bebekform, yeni kurulan sitelerden. Anne-bebek ihtiyaçları yönünde ürün satışı gerçekleştiriyor. Bizlere de çok şeker kırtasiye malzemeleri ve sitede kullanılmak üzere %10'luk indirim kuponu hediye etti.


Hediyeler ve sponsor bilgileri, bir sonraki postta devam edecek...








8 yorum:

  1. harika bir etkinkik olmuş. Keşke ankara da olsam da ben de katılabilsem. Neyse biz adana ya seni bekleriz şeker

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, koly gelsin :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. Güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  3. muhteşem hediyeler yine.güle güle kullan ilknurum :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Muhteşem etkinliğimizin en güzel yanı da bir birimizi tanımak oldu,yazın ,paylaşımın çok güzel olmuş,eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Gülay ablacım, ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Pek konuşamadık, ben erken ayrılmak zorundaydım ama olsun. Umuyorum, bir dahaki sefere...
      Sevgiler :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...