Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Haziran 2014 Pazartesi

Dermomarket.com Hakkında

Son yıllarda teknolojiyi, her türlü alışverişlerimizde de kullanmaya başladık. Bu sayede birçok e-ticaret sitesi kuruldu ve farklı imkanlarıyla hizmet veriyor. Biz alışveriş severler de bu siteleri kullanarak, ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz.

Online alışveriş siteleri denince aklımıza yüzlerce isim geliyor. Hele bir de biz bayanların kozmetik ve dermokozmetik alışverişlerimize indirgediğimizde bu sayı katlanarak artıyor. Ancak, bazen de bu kadar fazla e-ticaret sitesi arasından güvenilir alışveriş yapabileceğimiz siteleri belirlemek de pek kolay olamıyor.

Özellikle de zamanın hızına yetişmenin gerçekten çok zor olduğu şu dönemlerde, alışveriş yapacaksam; bu alışverişimi internetten yapmak; hem minik kızımın, benim ve eşimin  ihtiyaçlarımızı tek bir siteden karşılamak, hem de alacağım ürünleri uygun fiyattan satın almak ve alışveriş yaptığım siteyi de güvenilir bulmak istiyorum.

İşte bu nedenle, istediğim gibi bir alışveriş sitesinin varlığını araştırmaya başladım. Bulduğum sitelerle ilgili, daha önce alışveriş yapan kullanıcıların görüşlerini ve yorumlarını okudum. Bulduğum adres: www.dermomarket.com



20 yıllık bir geçmişe sahip, eczane ürünleri satışı yapan bir firma olduğunu öğrendiğimde merakım biraz daha arttı. Biraz incelediğimde ise, tasarımını da gayet başarılı bulduğum sitenin, beklentilerimi kesinlikle karşılayacağına inandığım bir satış noktası olduğuna karar verdim.

Satışa sunulan ürünlerin %99 gibi çok büyük bir kısmı zaten firma stoğunda mevcut. Dolayısıyla, siparişinizi verdiğinizde firmanın, siparişini tedarik etmesini beklemek gibi nahoş bir durumla karşılaşılmıyor. Siparişler, çok kısa bir sürede kullanıcının eline ulaşıyor ve gönderilen ürünlerin son kullanma tarihine özellikle dikkat ediliyor. Ürünlerde %100 orjinallik garantisi verilmesi ise başlıbaşına bir artı.

Sayfaları inceledikçe, sitenin birbirinden ünlü ve kaliteli markanın yer aldığı çok geniş bir ürün ve marka skalasına sahip olduğunu gördüm. Dr. Murad, YoungBlood, MAC, Jane Irdalie, BABE, Estee Lauder, Real Technşques, Nuxe bu markalardan sadece birkaçı. Ayrıca bu markalar, piyasadaki ve diğer e-ticaret sitelerindeki fiyatlardan çok daha uygun fiyata satılıyor.

Benim gibi minikleri olan annelere de siteyle ilgili çok güzel bir haberim var: Miniklerimiz için gerekli olan emzik, biberon, diş kaşıyıcı, çıngırak vs gibi hemen her internet sitesinde satılan ürünlerin yanısıra miniklerimizin gelişimi sürecinde bizlere yardımcı olacak kaliteli markalara ait oyuncakların satışı da bu sitede mevcut.


Bu arada hepimizin severek kullandığı Bioderma marka ürünlerinde, "3 al 2 öde" kampanyası başlamış. Özellikle tercihlerim arasında bulunan Sebium ve Sensibio serileri de kampanyaya dahil. Daha önce denemeyenler; sitede ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumlarını da inceleyerek ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.



Siteye üye olmadan alışveriş yapılabiliyor, kargo ücreti 4,25 TL ve 99,00 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödenmiyor. Kredi kartı bilgilerinizi vermek istemezseniz, kapıda ödeme de yapabiliyorsunuz.

Gerçekten, farkını farkettiren ve güvenilir bir alışveriş sitesi. İnceleyin, bana hak vereceksiniz...














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...