Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Kasım 2012 Pazartesi

Bereket Şişesi Yaptım

Hafta sonu, evimin "ıvır-zıvır odası" diye tabir ettiğim en küçük odasını biraz toparlamaya niyetlendim, fakat neyi nereye koyacağımı şaşırdığım için öylece bırakıp çıkmanın daha mantıklı olacağını düşünerek kaçarcasına olay mahallinden uzaklaştım :)
Baktım, olacak gibi değil, öncelikle odadaki ıvır-zıvırları kafamdaki projelerim için, değerlendirmeye alarak azaltmanın daha uygun olacağına karar verdim ve elimdeki malzemeleri de düşünerek ilk diy projemi hemen uygulamaya giriştim.
Malzemeler bunlar efenim:
 Eşimin, saçları için kullandığı serum şişelerinin içerisine bilumum bakliyattan doldurup ağzını da bantladım. Ardından, yine evdeki ekose kumaştan küçük küçük parçalar kestim ve şişelerin ağzına bu parçalardan koyup "kınnap" denilen iple sıkıca bağladım.
Bu şişelerden tam 3 adet yaptım ve kendilerinin, sahiplerine kavuşmalarını bile sağladım. Onlar şimdi, kendilerini severek kullanan yeni sahiplerinin mutfaklarını süslüyorlar :)

Ufak şişe demiştim ama onlar bile bayağı yer kaplamışlar odadaki kutular içerisinde. Şimdi ise bakınıp duruyorum, bunun gibi kısa sürede bitecek ne projeler üretebilirim eldekilerle diye :)
Gel ilham perisi geeel geeel gel :))

6 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuşlar. Bu obje evine bereket getirsin.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Rüyacım, yalnız bunlardan evime hiç yapmadım, 3'ü de hediye oldu :))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. o zaman sevdiklerin bereketli bir yılı karşılasın diyelim :)

    YanıtlaSil
  4. Hepimizi karşılasın Rüyacım ;)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık canım, ne güzel olmuşlar :) Ben de çok dağınık bir odamız varsa onu hep sonraya bırakırım, sonra sonra derken haftaları bulur girmem :)

    YanıtlaSil
  6. Aaah ah, o odadaki tüm döküntü diye tabir ettiğim şeyleri temizlemem, geri dönüştürmem, kullanılabilir hale getirmem ve kalanını da atmam gerekiyor Sevdacım. Malum, bebiş geliyor, odasız kalmasın :))
    Peki sen sonra işin üstesinden nasıl geliyorsun?
    :))

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...