Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Ağustos'ta Süper Ciltler İçin Süper Bakım

Hani size şurada bahsetmiştim ya, Grupfoni aracılığıyla satın aldığım kuponla cilt bakımı yaptırmaya gitmiştim. Bugün, orada çalışan Rahşan Hanım, bana telefonumdan ulaştı ve yeni kampanyalarından yararlanabilmem için beni haberdar etmek istediklerini bildirdi. Ve tabii ki kendisiyle daha telefon görüşmemiz devam ederken hizmeti hemen satın aldım.

Ben de sizleri haberdar etmiş olayım: Bu linki tıklayarak sadece 19,00 TL karşılığında Guinot ürünleri ile cilt temizleme+peeling+ozonlu buhar uygulaması+komedon+maske+yüz masajı+nemlendirme+göz çevresi nemlendirme işlemlerinden oluşan 1 saatlik cilt bakımı paketine sahip olun. 3 ay geçerli olan bu fırsatı kaçırmayın.

Bu arada, Rahşan Hanım, telefon görüşmemiz sırasında bir müşterilerinin benim burada  yazmış olduğum bilgileri okuduktan sonra bu merkeze geldiğinden ve yazdıklarımın tümünün doğru olduğundan bahsetmiş ve o da yetkililere teşekkür etmiş. Rahşan Hanım, Zeliş Hanımla birlite bunları duyduktan sonra bayağı mutlu olduklarından bahsederek yazıyı hazırlayanın kim olabileceğini düşünmüşler, blogumu inceledikten sonra da ben olduğumu anlamışlar :) Bu da hepimiz için ayrı bir hoşluk oldu, çünkü benim o mekan ve çalışanları hakkında yazdıklarımdan haberleri yoktu. Yazdıklarım ışığında (bildiğimiz) bir kişiyi yönlendirmiş olmak da beni ayrıca mutlu etti.

Bence fırsatı kaçırmayın, bugün son gün!

Düzeltme: Dün ile birlikte toplam 3 gün sürüyormuş fırsat.

1 yorum:

  1. sihirlimavi emeklerin karşılığı kuzum bu arada puhaha alemsin sağol canım. Ya bazı işyerleri Flick'ı engelliyor bunları instagram'dan ekledim ondan görüyorsun canım yeni yazılarımı kesin yine iş yerinden bakıyorsan göremezsin ./ Tüküreyim böyle işe .)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...