Bak Bakalım Blogumda Var mı?

21 Mayıs 2018 Pazartesi

Ümran'la #pembedunyam4yasinda #iyikiannemecekmisim Etkinliği

Geçtiğimiz hafta Pazar günü, sevgili Ümran'ın davetiyle Anneler Günü'nü kutlamak üzere Konya'daydık...

Ankara, İstanbul, Niğde ve Eskişehirli bloggerları bir araya getiren Ümran, kısa sürede gayet güzel hazırlanmış ve hepimizin çok keyifle ayrıldığımız bir etkinlik hazırlamıştı.





Konya Anemon Otel'de gerçekleşen etkinliğimize sevgili arkadaşım Nilgün'le beraber geldik. Hızlı trenle kısa sürede vardığımız Konya'daki 5 yıldızlı bu otele vardığımızda organizasyon hazırlıkları neredeyse bitmişti bile. Ümran'ın açılış konuşmasının ardından bol sohbetli, eğlenceli anlar başladı.








Düş Organizasyon'un hazırladığı katılımcı blogger listesinden oluşan kartımız, minik kavanozlardaki mumumuz ve lezzetli kurabiyelerimiz çok şirindi.
Sevgili Ümran'ın o gün bizlere ikram ettiği meşhur Konya pidesi de çok lezzetliydi, bir kez daha teşekkürler...
Günün sonunda denediğimiz pasta ise Eymen Butik Pasta'dan. Belki iddialı bir cümle olacak ama ben ömrümde bu kadar güzel, bu kadar lezzetli ve bu kadar hafif bir pasta yemedim. Keki, limon aromalı kreması ve üzerindeki boğazı yakmayan şeker hamuru resmen beni benden aldı.
Ve gelelim, etkinliğimize sponsor olan diğer markalara (Alfabetik sırayla...)
Ürünleri sayesinde çocukluğuma geri döndüğüm marka Bambino. Biberonum ve emziğim bu markaymış :) 50. yılında ürün skalasını genişleterek piyasada varlığını koruyan marka, biz kadınlar için pratik ve seyahatlerde olmazsa olmazımız bir ürünü de denememiz için göndermiş. Gratis, Migros, yerel market ve eczanelerde satışı gerçekleşen markanın NOB soya özlü solüsyon içeren asetonsuz oje temizleme mendilleri benim için tam bir kurtarıcı olacak.
Bargello, özellikle parfümlerini çok severek kullandığım bir marka iken son dönemlerde birbirinden güzel kokulara sahip kolonyaları ile de iddialı.
Beliz Kozmetik'in takma kirpik ve tırnaklardan oluşan şirin seti, özellikle özel gün ve davetlerde hem pratik kullanım sağlıyor hem de güzelliğimize güzellik katıyor.
Çok uzun süredir severek kullandığım yerli markalar arasında önemli bir yeri olan Cecile Shop'un, fondöten, highlighter paleti ve glosstan oluşan süper paketi beni çok mutlu etti. Ürünlerle ilgili detaylı yorumlarım için buraya ;)
Blogger dostu HC Care, saç yapıma uygun şampuanı ve gerçekten çok severek kullandığım; hatta şu yazımda detaylıca bahsettiğim misel makyaj temizleme ürünüyle bizlerleydi.
Son dönemlerde adından sıkça sözettirmeye başlayan Macromax, ev işlerinde bitmeyen ihtiyaçlarımız arasında olan ürünlerini göndermiş.
Etkinliğin hoş sürprizlerinden biri de, sevdiğim tekstil firmaları arasında olan Madame Moss. İstanbul, Ankara, Konya ve Eskişehir'de şubeleri bulunan markanın, yakın zamanda online satışa da başlayacak olması beni çok mutlu etti. Ürünle ilgili detaylı yazım burada.
Sağlıklı yaşam adına yemeklerimde kullanmaktan vazgeçmediğim gıdaların başında gelen zeytinyağım, bu defa Monteida'dan olacak. Hafif ve sağlıklı besinlerden vazgeçmemek ve güzelliğin öncelikle içten başladığını bilmek bence en önemlisi. Bu zeytinyağı ile ilgili detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.
Yine yerli firmalarımız arasında bulunan Nays Collection, mis kokulu parfüm ve oda kokusuyla etkinliğimize destek oldu. Detaylı yazımın linkini buraya bırakıyorum...


Yılların eskitemediği ve hem annemin hem de benim severek kullandığımız temizlik ürünü OMO, ailecek çamaşır temizliğimizi güvenle yapmamızı sağlıyor.
Saloon, dolu dolu bir paketten oluşan çok hoş bir sürpriz yaptı. Daha önce sıvı el sabununu kullandığım markanın duş jellerini merakla deneyimleyeceğim.
Tadını, kokusunu ve yumuşak içimini çok beğendiğim Şölen Çay, deneme paketi göndererek çay keyfimize katkıda bulundu.
Kahvesever biri olarak, Vera Kahve'nin, hem kahve çeşitlerine hem de üzerinde kendi fotoğraflarımızın basılı paketlerine bayıldım. Ne kadar özenli, ne kadar nazik bir yaklaşım...
Ve son olarak hem dokusuna hem de rengine bayıldığım rujuyla Yves Rocher bizlerleydi.


Bu harika gün için sevgili arkadaşım Ümran ve sponsorlarımıza; ayrıca fotoğraf çekimlerimizi gerçekleştiren sevgili Nilgün'e çok teşekkür ederim. Ürünlerle ilgili deneyimlerimizi #pembedunyam4yasinda ve #iyikiannemecekmisim hashtaglerinden ve blog paylaşımlarımdan takip edebilirsiniz.




26 yorum:

  1. Hepimiz için çok keyifli bir gündü gerçekten! Ürünlerin hepsi de çok güzel, ben de keyifle kullanmaya başladım! Yeniden görüşmek üzere, çok sevgiler İlknur'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Başakçım, çok keyifli bir gün oldu :) En kısa sürede tekrar görüşmek üzere, sevgiler :)

      Sil
  2. herkes çok güzel etkinlik de harika olmuş :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir etkinlik oldu gerçekten de :)

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Canım benim kalemine sağlık keyifle okudum ayrıca iyiki geldin ne de güzel oldu yeniden :)!!! seviyorum seni çok!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Ümrancım, çok keyifli ve çok güzel geçti organizasyonun :) Misafirperverliğin, güleryüzün ve samimiyetin için tekrar teşekkürler :)
      Ben de seni çok seviyorum...

      Sil
  5. Uzun bir aradan sonra görüştüğümüze çok sevindim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevindim, en kısa sürede tekrar görüşmek üzere :)

      Sil
  6. Kirmizi sana cok yakisiyor canim. Ne faalsiniz ben üsenirim gezemem o kadar 😂😂😂. Sevgiler herkese.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Deryacım :) Biz de o kadar gezmiyoruz canım aslında, sevdiklerimizle birarada olmak adına küçük hediyelerimiz bunlar ;)
      Sevgiler...

      Sil
  7. Çok tatlısınız. Hediyelerini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Yasemincim, öpüyorum çok...

      Sil
  8. Paylaşımları instagramda takip ediyordum ama detaylar çok daha güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Yeşimcim, keyifliydi gerçekten :)

      Sil
  9. ne güzel oldu tekrar bir arada olmak

    YanıtlaSil
  10. ne güzel gün olmuş, ümran da ciciş zateeen :)

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel bir etkinlik oldu. Seninle de olmak ayrı keyif. Ben de şimdi etkinlik yazımı yazmaya başlıyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, herşey ve herkes çok güzeldi :)
      Hemen bakıyorum yazına da ;)

      Sil
  12. Canım asıl senin fotoğraflarına teşekkür ederim. Beni çok güzel çektiğin için...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...