Bak Bakalım Blogumda Var mı?

19 Temmuz 2018 Perşembe

Beyaz T-Shirt Şıklığı


Beyaz t-shirt, en farklı kombinler yaratabilmek için en güzel parçalar arasında büyük yer edinen bir parça. Gardroplarımızda en az 2 beyaz t-shirt ile birbirinden tarz kombinler yaratmak mümkün. Özellikle de son dönemlerde çok fazla ilgilendiğim minimalizmin ruhuna da çok uygun.


Bir süre önce katılmış olduğum sevgili Pembedünyamm Ümran'ın etkinliğinde sponsorlar arasında bulunan Madame Moss, tam da beğendiğim tarzda bir t-shirtle bizleri mutlu etti.








İlk kez, henüz döndüğüm seyahatimde kullandığım tişört, çok rahat ve tüm gün boyunca terletmeden rahat bir gezi yapmamı sağladı.
Ankara, İstanbul, Konya, Bolu, Nevşehir ve Eskişehir'de şubeleri bulunan markadan bu zamana kadar pek çok kez alışveriş yapmıştım. Hatta en son; kayınvalideleri Kocaeli'ye ziyarete gittiğimde, şehirde bulunan Outlet Center'dan çok şık bir siyah bluz almıştım, onu da sizlerle en kısa sürede paylaşırım.


Kaliteli ürünleri bir arada bulunduran markada, modası geçmeyen parçalar bulmanız mümkün. Hem spor, hem şık, hem de tarz modeller arasından bir şey bulamamak pek mümkün değil. Yakın zamanda online satışa da başlayacak olan markayı takip etmenizi öneririm.


Beyaz T-shirt: Madame Moss

6 yorum:

  1. canım benim çok yakışmış hem beyaz candır :)!!

    YanıtlaSil
  2. Beyaz t shirtler evde hic eksik olmaz. Bu temel renkler bir iki aksesuarla bence gayet güzel ve pratik oluyor. Güle güle giy canim 😍

    YanıtlaSil
  3. Çok şirin bir tişört...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...