Bak Bakalım Blogumda Var mı?

12 Nisan 2018 Perşembe

Taze Bittiler- 88

Yine başarılı bir performans sergilediğimi düşündüğüm Şubat ayında, çekmecemdeki birçok ürünle vedalaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum :) Denemek istediğim onlarca çeşit ürün, hem çekmece ve dolaplarımda hem de kozmetik mağazalarında beni bekliyor. Ben de bu cümleyi sürekli kendime hatırlatarak, kullanıma açtığım tüm ürünleri tam anlamıyla ve hakkını vererek tüketiyorum.

Bu arada çok sevindiğim bir durumu da hemen sizlerle paylaşayım; elimdeki ürünlerden son kullanma tarihlerini de gözönünde bulundurarak 2018 yılı içerisinde bitirmem gerekenleri epey azaltmış durumdayım. Ocak ayında o çekmecem tıka basa doluydu, şimdi ise epey ferahladı. Dolayısıyla benim zihnim de ferahladı. Sadeleşme akımına bu konuda pek uyamayacak olsam da ucundan kenarından ürün azaltmak çok işime yarıyor.

Lafı daha fazla uzatmadan Şubat ayı bitenlerine geçelim mi? Ürünlerin detaylı yorumları için başlıklarına tıklamanız yeterli ;)




1-2-3- Ceradolin Yağ Bazlı ve Su Bazlı Nemlendirici Losyonlar: Gerçekten çok çok çok sevdiğim ürünlerdi. Öyle ki, tüm aile kış boyunca kullandık. Orijinal boy gibi görünüyor ancak, şişenin yarısına kadar dolmuş numunelerdi, dolayısıyla da bitirmekte zorlanmadık.
4- Uni Baby Şampuan: Herdaim favorimiz Mustela, ancak bu şampuan da umduğumdan çok daha iyi çıktı. Kokusu da uzun süre saçlarda kalan şampuan, mis gibi temizliyor.


5- Mustela Bebek Şampuanı: Doğduğu günden beri kızım için sürekli kullandığım şampuandır. Neyse ki yedeklerimiz var...


6- Mustela Dermo-Cleansing Saç ve Vücut Temizleyici: Mini boyu, özellikle seyahatlerimizde çok işimize yarıyor. Hem saç hem de vücut temizleyici özelliği de bir sürü ürünü yanımızda taşımamıza gerek bırakmıyor.


7- Nivea Makyaj Temizleme Mendilleri: Daha önce başka birçok markanın da denediğim makyaj temizlemem mendilleri arasında, bana göre performansı en düşük olan mendiller bu markanınki oldu. Bir daha alacağımı sanmıyorum.


8- Watsons Göz Makyajı Temizleyici Pedler: Sanırım malum markadan aldığım son ürün bu olmuştu. O olay sonrası bir daha mağazaya uğramadım, boykotum devam ediyor. Ama bu pedlerin hakkını yiyemem, gerçekten çok güzel temizliyor.


9- Malu Willz Cilt Temizleme Ürünü: Bir etkinlikte hediye edilen bu ürün, Malu Willz markasına ait. İlk kez bu markayı denedim. Ürün, tam traş kremi kıvamında ve kokusunda. Temizlemesi ve sonrasında verdiği ferahlık gayet başarılı. Sanırım Pino Cosmetics'te bulabileceğiniz ürünü ben de araştıracağım, zira çok beğendim.

10- Malu Willz Tonik: Nasıl yumuşak, nasıl naif, nasıl güzel bitiş sağlıyor, anlatamam. Eğer tonik alınacaksa bence başka marka tonik aramaya gerek yok.


11- Neutrogena Siyah Nokta Temizleyici Tonik: Yani... Ne Bileyim...Immmm... İşte...


12- Cle Up Disk Pamuk: Ne kadar sevdiğimi sanırım artık hepiniz öğrendiniz :) Migros Market'e gittikçe stokluyorum...
13- Balea Trend It Up Kuru Şampuan: Hiç memnun kalmadığım ürünlerden biri de bu kuru şampuan. Etkisini verememesinin dışında, bir süre sonra saçlarımı beyaza boyamaya başladı.

14- Procsin Pearl by Nihat Odabaşı Şampuan: Özellikle cansız ve yıpranmış saçlar için birebir. Ayrıca, saçın hızlı uzamasına da yardımcı ürün, seri olarak da çok başarılı.
15- Yves Rocher Concealer: Kesinlikle blogda özel bir yazıyı hakkediyordu. Ten rengimle birebir uyumlu renkteki kapatıcı, performans açısından da üstünlük sağlıyordu. Elimdekileri bitirene kadar kutlu doğum ayı gelecek ve ben de 1 ürün fiyatına 2 ürün alıp çıkacağım mağazadan, net!

16- Flormar Oje: 380 numaralı bu oje, turuncu alt tonlu, capcanlı bir ojeydi. Uzunca bir zamandır elimde olmasına rağmen hiçbir şekilde bozulmaması süper.

17- Avon Anew Beauty Dolgunlaştırıcı Dudak Stiği: Dibine kadar kullanıp bitirdim gördüğünüz üzere :) Ruj ya da dudak kalemi uygulamadan önce dudaklarıma hem nem vermek, hem dudaklarıma dolgunluk vermek için kullandım. Dolgunluk derken yanlış anlaşılmasın, dudaklarınızı şişirmiyor ;)

18- Flormar Ridge Filler: Oje uygulamadan önce tırnak yüzeyini pürüzsüz hale getirmek üzere kullandığım ürünü, dibine kadar kullanarak bitirdim. Mutlaka Flormar mağazasına uğramalıyım, yenilenmesi gerek...

19- Flormar Long Wearing Gloss: Rengine bayıldığım, şimdilerin modası metalik dudak görünümü veren harika bir glosstu. Yarısından fazlasını kullandım, yapısı bozulmaya başlayınca da vedalaştım.
20- Ultra Compact Islak Mendil: Şimdiye kadar kullandığım en en en başarılı ıslak mendil budur. Kokusu muhteşem, mendilin yapısı ve dokusu çok kaliteli, gerçekten kullanmaya kıyamadığımdan uzunca bir süredir evde olmasına rağmen ıslaklığından ve etkisinden hiçbirşey kaybetmeyen bir mendildi.

21- Selin Sıvı Sabun- Ada Limonu: Hem kokusu hem de yapısı çok iyiydi. Ailece kullandık ve yine çok memnun kaldık. Ürünün bir de greyfurtlu olanı var ama bence kesinlikle ada limonu...
22- Steriball Hijyenik Diş Fırçası Kabı: Ağız ve diş sağlığı için kullandığımız diş fırçalarını da ayrıca korumak gerek. İşte bu konuda imdadınıza, içerisinde koruyucu bir tablet daha bulunduran bu kap yetişiyor. Kabı 3 ayda bir değiştirmek gerekiyor ki, etkisini yitirmesin...

23- Ve numuneler:
Fotoğrafta, beğenmediğim bir ürün olmadı. Hepsi de işini gayet iyi yerine getiren, hatta içlerinde orijinal boylarını da edindiğim ürünler oldu.


Toplamda 20 orijinal boy ürünü bitirerek yine başarılı bir aya imza attım sanırım. Sizde durumlar nedir?













12 yorum:

  1. Cok caliskansin. Alisveris zamani geldi o halde 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ara ara geliyor ama mümkün olduğunca az tutuyorum alışverişi Deryacım, çok teşekkürler...

      Sil
  2. Ceradolini özellikle lazer sonrası kullanıyorum çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok çok beğendim ben de Yelizcim, nasıl rahatlatıyor değil mi :)

      Sil
  3. Yalnız başlık çok hoş olmuş 88....Uni şampuanı içerik olarak beğeniyorum. ivea makyaj temizleme mendilleri de eh işte en azından kabasını temizliyor makyajın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dalya demeye ne kaldı hatta :)) Ve görüşlerine de kesinlikle katılıyorum ;)

      Sil
  4. Daha önce yorum yapmıştım diye hatırlıyorum ama yorumumu göremeyince acaba yapmadım mı diye tereddüte düştüm..Uni bebek şampuanı içerik olarak çok güzel. Nivea makyaj temizleme mendilleri derinlemesine temizlemede olmasa bile makyajın kabasını almada ehhhh işte. Bitenlerin yerine çoktannn yenileri gelmiştir eminim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ne kadar yok desem de geliyorlar evet Yeşimcim :))

      Sil
  5. Harika bir çok ürün bitirmişsin .Yenileri gelsin o zaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geliyorlar evet Yasemincim, piyasadaki yenileri görünce merak ediyoruz elbette :))

      Sil
  6. Mustela ürünlerini severek kullanmıştım kızlar için.Nivea mendiller de paketten pakede değişiyor her nedense.Bazılarını çok severek kullandığım halde bazı paketler çok kuru çıktığı için verim alamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mustela gerçekten çok başarılı Filizcim, Nivea yorumunu da dikkate alacağım tekrar :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...