Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Nisan 2018 Pazartesi

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara

Max Factor- 2000 Calorie ailesinin yeni ürünleri arasında yer alan ve hem dolgun hem de kıvrık bir görünüme kavuşturma vaadinde bulunan maskarayı, son dönemlerde biz hanımlar hemen mercek altına aldık tabii.
Siyah üzerine kırmızı baskılı şık ambalajında satışa sunulan ürün, tombik yapılı. Kavisli ve kıl fırçası bulunan maskara, kökten uca kıvrımlı ve dolgun kirpik yaratma vaadinde.
Kavisinden dolayı kirpikleri iyi kavrayarak, vaadi olmamasına rağmen, iyi uzattığını da gözlemlediğim ürün, uygulama sonrası kirpikleri kıvırıp kaldırıyor. Ve gün içerisinde kirpikleriniz düşmüyor.


Kısa kirpiklere sahipseniz, tombik fırçası nedeniyle maskarayı göz kapaklarınıza bulaştırabilir, uygulamada zorlanabilirsiniz.


Gün içerisinde bende dökülme yapmadığı için ayrı bir sevdiğim maskarayı, kirpiklerinizden temizlemesi de bir o kadar kolay.
Kirpiklerimi ağırlaştırmadığı, temizleme kolaylığı ve vaatlerini yerine getirdiği için son dönemlerde severek kullandığım ürün, fiyat olarak nispeten pahalı olsa da indirim zamanı mutlaka değerlendirmeye almanızı önereceğim bir maskara.

10 yorum:

  1. bu maskarayı çok severim ben :-))

    YanıtlaSil
  2. Harika durmus canim 😍

    YanıtlaSil
  3. Max Factor rimeli bence de efsanedir. :) Ben de her sene bir tane bitiririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Safiyecim, ama çok kullanmıyorsun sanırım, 1 rimel bana en fazla 4 ay dayanıyor...

      Sil
  4. Cok güzel benim en cok kullandigim malzeme rimel 😊

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...