Bak Bakalım Blogumda Var mı?

18 Ocak 2018 Perşembe

Procsin Pearl by Nihat Odabaşı: Saç Bakım Seti

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Türk markası Procsin, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı ile "Star Banyoda Doğar" sloganıyla yepyeni bir saç bakım setini bizleri buluşturdu.

Procsin, daha çok cilt bakım ürünleriyle piyasaya hızlı bir giriş yapmışken, yeniliklerin ardı arkası kesilmedi. Renkli kozmetik ürünleri ve ardından da saç bakımına yönelik ürünlerle yine adından başarılı bir şekilde söz ettirmeyi başardı.
Hem kadınlar, hem de erkekler için önerilen yeni seri Pearl Saç Bakım Seti; şampuan, saç kremi ve saç serumundan oluşuyor. Çok şık bir sunumla gönderilmiş olan ve Aralık başından beri kullandığım ürünler hakkında artık içim daha rahat bir şekilde izlenimlerimi sizlerle paylaşabilirim.
1- Procsin Pearl by Nihat Odabaşı- Şampuan:
İçerisinde Ginseng ve Hindistan cevizi özleri bulunan şampuan, daha çok cansız ve yıpranmış saçları onarmaya yardımcı. Kremsi yapıdaki şampuan gerçekten çok güzel kokulu ve saçları iyi temizliyor.
Uzakdoğunun şifalı saydığı ve onlarca faydası bulunan ginseng sayesinde zayıf saç köklerini güçlendiren, saçın uzamasını hızlandıran, yıpranmış saçları onaran, saç dökülmesini engelleyen, saçtaki yağ oranını dengeleyen ve saçtaki nem oranını uzun süre koruyan şampuan, Hindistan cevizi sayesinde de saç derisini ve saçları nemlendirerek saçın hızlı uzamasını sağlıyor.
Durulama sırasında saçlardan kolayca arınan ürün, vaatlerini yerine getiriyor. Bazen sadece şampuan dışında başka bakım ürünü bile kullanmaya gerek duymadım. Saç kremi gibi saçları yumuşacık, bakımlı ve parlak gösteren ürün, bence gramaj olarak daha fazla olmalı. Kullanmaya başladığınızda uzun süre bırakamayacağınızın garantisini veririm ;)
2- Procsin Pearl by Nihat Odabaşı- Canlandırıcı ve Onarıcı Saç Bakım Kremi:
Yoğun formülü ve içeriği sayesinde saçın bakım ve onarımına faydasının yanısıra, saçın daha parlak ve canlı görünmesine de yardımcı.
Duş sırasında az miktarda ve özellikle saç uçlarına uyguladığım saç kremi yine şampuan gibi kolayca durulanıyor. Saçımı tararken ya da ısıl işlem sırasında/sonrasında da saçlarımın elektriklenmemesini bu ürüne bağlıyorum.
Her saç tipine uygun ürün, 250 ml.lik ambalajında satışa sunulmuş.
3- Procsin Pearl by Nihat Odabaşı- Saç Serumu:
Özellikle fön, maşa gibi ısıl işlemler öncesinde kullanılması önerilen saç serumu, saç tellerinin yıpranması ve elektriklenmesinin önlenmesi vaadinde.
Uygulama sonrası durulanmasına gerek olmayan saç serumu, yine serinin diğer ürünlerinde olduğu gibi saçlara parlaklık ve yumuşaklık veriyor.
Hem pratik hem de işe yarar ürünlerden oluşan seriyi Procsin online satış sitelerinde, Gratis'te ve yine bazı online satış sitelerinde bulabilirsiniz.

14 yorum:

  1. hiç kullanmadım bu markayı ama çok merak ettim canım

    YanıtlaSil
  2. ben de şu an markanın başka bir şampuanını kullanıyorum fena değil şimdilik...

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel ürünler

    YanıtlaSil
  4. güzel ürünler, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Merak ettiklerim arasında

    YanıtlaSil
  6. Bu markayı henüz denemedim, olumlu yorumlar okuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka tavsiye edeceğim o halde Yelizcim :)

      Sil
  7. Mutlaka arastiracagim 😊

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...