Bak Bakalım Blogumda Var mı?

12 Ocak 2018 Cuma

Organique Eternal Gold Kırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Kremi

Büyük bir çoğunluğumuz için haftanın son işgünü bugün. Biraz sıkıcı, biraz basık havanın da etkisiyle olsa gerek bir rehavet üzerimizde, neyse ki bugün cuma :)
 
Ayışığı Organik sitesinde satışta olan ve göz çevresindeki kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı göz kremi deneyimlerim bugünün konusu.
Göz çevresi, yüzümüzde en hassas noktalarımızdan. Organique Eternal Gold Kırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Kremi, doğal İspanyol lavantası, adaçayı muskatı özütü, kolloidal altın, soya fasulyesi, gliserin ve karışık meyve özütü içeriyor.
 
Organique markasının, denediğim en başarılı ürünlerinden olan göz kremi, çok hafif kokulu ve emilimi kolay bir ürün. Silikon, paraben, sülfat, mineral yağlar, sentetik boyalar, alkol ve hayvansal ürünler içermiyor.
Kutu içerisinde bulunan spatula sayesinde hijyenik bir şekilde kullanabileceğiniz göz kremini, ben yaklaşık 1 aydır sabah-akşam uyguluyorum. Göz çevresindeki mor halkaları da hafiflettiğini gözlemlediğim kremi spatula yardımıyla göz çevresine uygulayıp parmak uçlarımla tampon hareketlerle yediriyorum.
 
Organik cilt bakım ürünleri arasında başarılı bir şekilde yer alan göz kremi, 15 ml.lik ambalajında ve şu aralar %30 indirimle satışta. Özellikle 25+ yaşlarındaysanız göz çevrenizi ihmal etmeyin.
 
Mutlu hafta sonları...
 

12 yorum:

  1. güzel ürüne benziyor temiz içerikli :)

    YanıtlaSil
  2. harika bir ürüne benziyor canım teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir inceleme olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Kirisik karsitiysa bizim dostumuz 😉. Ambalaji da güzelmis.

    YanıtlaSil
  5. İlk kez gördüğüm bir ürün...

    YanıtlaSil
  6. Goz kremleri vazgeçilmezim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Şerifecim. 20'li yaşlardan itibaren özel bakım istiyor...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...