Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Ocak 2018 Perşembe

Gabrini Matte Lipstick Crayon

Özellikle geçtiğimiz yıl büyük bir atak yapan ve kısa sürede ürün yelpazesini genişleten, benim yıllardır özellikle oje ve rujlarını büyük bir keyifle kullandığım Gabrini Kozmetik, dudak ürünlerini bizlerin beğenisine sunmuştu. Moda renklerden oluşan kalem formdaki ürünleri elbette hemen denemeye başladım ben de.

Daha çok nude tonlarındaki renklerden oluşan bu pakette, markanın benim yıllardır kullandığım diğer renklerinde olduğu gibi yapısı ve kalıcılığı en merak ettiğim şeylerden biri oldu.
Mat yapıda ve kalem formdaki ürünler, şık ve siyah bir tasarımla ambalajlanmış. Kalemlerin üst kısımlarında ise renklerin birebir aynısı basılmış. Bu sayede, özellikle bu tarz ürünlerini dik bir şekilde saklayan biz kullanıcılar için kolaylık sağlanmış.
Renklerin güzelliğinin yanısıra kalemlerin yumuşacık ve sürümlerinin kolay olması benim ürünler hakkında beğendiğim diğer özellikleri. Aşağıdaki fotoğrafta, renklerin birebir aynısını göreceğiniz kalemler, bendeki diğer renklerinde olduğu gibi kadife gibi bir görüntü vermesi ve dudaklarda uzun süre kalması nedeniyle bana "İşte budur!" dedirtti.


Bu aralar, özellikle dudak renkleri tercih ettiğimden bu aralar elimden düşürmediğim 01 numarasını sizlerle paylaşmak isterim. Diğer renklerde olduğu gibi nemlendirme özelliği de bulunan, dudakları kurutmayan ürünler gerçekten çok başarılı.


Ürünleri ne yazık ki zor bulunan marka ile ilgili güzel bir gelişmeden de sizleri haberdar edeyim; 12 farklı rengi bulunan seriyi ve markanın diğer ürünlerini, TubiTrend.com sitesinde hem de gayet uygun fiyata edinebilirsiniz.
 
Sizin favoriniz hangisi?

18 yorum:

  1. çok hoş renkler canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. harika renkler, ben de almak istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle renklerinden edinmelisin Esracım :)

      Sil
  3. ben de ojelerini çok kullanmışımdır..yeni seri kalem rujlar da hiç fena değilmiş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojelerini hala kullanıyorum ben Audrey. Öyle ki, yıllar önce aldığım ve hala yapısı bozulmayan ojelerim Gabrini marka ;)

      Sil
  4. 01 güzel göründü ama dudakta açık kalmış. 02 de güzelmiş. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence, benim dudak rengimin biraz koyu olmasında kaynaklı Sevdacım, yoksa açık tende ve dudakta enfes duracaktır ;)

      Sil
  5. Nude tonları çok güzel bence de; yapılarını da beğendim! Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Başakçım, ben zaten yıllardır çok severek kullanıyordum bu markayı, üzerine böyle yeni ürünler çıktıkça ben de mutlu oluyorum haliyle :)
      Sevgiler canım :)

      Sil
  6. 03 numara tam benlikmiş, kalem rujları çok pratik buluyorum, güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ten rengine de çok uygun Evrimcim, çok teşekkürler :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...