Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Kasım 2017 Pazartesi

#lerzankaradanli29ekim3yasinda Etkinliği

29 Ekim gibi anlamlı ve özel günümüzü, sevgili arkadaşım Lerzan'ın nazik daveti üzerine bu yıl Niğde'de kutladık.

Ankara- İstanbul ve Adana'dan birbirinden değerli blogger arkadaşlarımın katıldığı etkinliğe sevgili Vildan ve Kübra ile birlikte gittik. Yaklaşık 5 saat süren yolculuğun inanılmaz eğlenceli ve keyifli geçtiğini belirtmeliyim :)

Etkinlik mekanı olarak Lerzan'ın tercihi Joy Cafe idi. Niğde'de yaşayanların mutlaka gitmesini önereceğim mekan, çocuklara özel oyun alanıyla, birbirinden güzel lezzetleriyle, geniş ve ferah mekanıyla gerçekten beğendiğim bir işletme oldu.
Bemay Butik Kurabiye'nin, bu anlamlı güne özel, Türk Bayrağı temalı kurabiyesi enfesti. Yine Türk Bayrağı temalı cupcakeler ise Alya Kurabiye ve Pasta Evi'ne ait. Lezzeli tasarım pasta ve kurabiyeler için mutlaka göz atın derim. Mis çikolatalarımız ise Merve Yayınevi'nden.
 Sevgili Lerzan, etkinliğinde kısa bir açılış konuşması yaptı hep birlikte İstiklal Marşı'mızı okuduk.

Niss yetkilisi sevgili Ünsiye Hanım, yepyeni marka ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Özellikle Banyo ve mutfak temizleyicilerini beğendiğim marka ve ürünleriyle ilgili yorumlarım blogda olacak.
Etkinlikte hem görünümü, hem de lezzetiyle damgasını vuran markalardan biri de Nihalin Pasta ve Kurabiye Butiği. Arayın, birbirinden güzel el yapımı, tertemiz, mis gibi ürünleriyle Nihal hanım, organizasyonlarınızda yanınızda olsun ;)  
Ve o güne dair diğer detaylar...




Ve etkinlikte sponsor olan diğer firma ve markalar(Alfabetik sırayla...)

Acvit Kozmetik,  yenileyici ve nemlendirici bakım kremini bizlerle buluşturdu. Hemen denemeye başlıyorum.

Oriflame distribütörü sevgili Aytül Aktaş, birer kozmetik ürünü ile bizlerleydi. Aytül hanım ücretsiz katalog gönderiyor ve 50,00 TL ve üzeri siparişlerinize ücretsiz kargo avantajı sunuyor. Ürün hakkındaki detaylı yorumlarım bu yazımda.
Benim Propam, daha önce hiç deneyimlemediğim bir marka. Etkinlikte 3 ürün göndererek kendisiyle tanışmama vesile oldu. Deneyimlerimi bu yazımda okuyabilirsiniz.

BH Naturel, ürünlerini genel olarak beğendiğim bir marka. Duş jeli ve maske ile ilgili yorumlarım burada.

Bioblas, özellikle saç dökülmesini önleyici özellikte olduğunu bildiğim bir marka. Son dönemlerde birçok çeşit piyasaya sürerek her saç tipine ve sorununa uygun şampuanlarıyla gündemde.
Bio Z, çok severek kullandığım şampuanlar arasında. Ürünle ilgili detaylı yorumlarımı bu yazımda sizlerle paylaşmıştım.

Yazar, eğitimci, sosyolog, aile danışmanı ve nefes terapisti Bircan Yıldırım'ın kitabı merak uyandırıcı. Okumaya başladım bile.
Bumudurbudur.com, ciddi anlamda memnun kaldığım bir firma oldu. Harika tasarımlı defter ve kupa edindim, detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.
 Capicade Turkey, özellikle seyahatlerde yanımdan ayırmadığım numune boy ürünler göndermiş.
Catalyn, efsane bir ürünle tanıştırdı bizi. Bu ürün gerçekten harika, detaylar bu yazımda ;)

Dr. Oetker Türkiye, ailecek çok sevdiğimiz ürünleriyle etkinlikte yerini almış. Kekburger, özellikle favorimiz ;)
HC Care, yaşlanma karşıtı günlük bakım kremi ile el kremi göndermiş. Yaşlanma karşıtı bakım kremi için ayrı bir yazı hazırlıyorum ;)

Jeomed_TTO, daha önce başka bir etkinlikte daha sponsor olmuştu. Ürünleri deneyimlemeye başladım ve ürünleri sizlerle detaylıca bu yazımda paylaştım.

Mutfak yardımcılarımızdan Kenton, birbirinden lezzetli ürünlerinden oluşan güzel bir kutu ile bakalım mutfaktan ne lezzetler paylaşacağım.
Knorr, evimden eksik etmediğim köfte harcının yanısıra tauk bulyon suyu göndermiş.

Kişisel gelişim ve davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt'un kitapları en kısa sürede okunacaklar arasında.

Dünya Tabipler Birliği onaylı ve helal sertifikalı marka Mikrotem, doğal içerikli ürünlerinden oluşan birer paketle bizlerleydi. Etkinlik sırasında telefonla canlı yayın yaptığımız yetkili sayesinde marka ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler aldık, ürün yorumlarım en kısa sürede blogda olacak.

Ufaklık doğduğundan beri evden eksik olmayan marka Mustela, bu defa yepyeni ürünüyle tanıştırıyor bizleri, deneyip sizlerle de paylaşacağım.

Naturelka Powders, uzun süredir bildiğim ve ürünlerini severek kullandığım bir marka. Özellikle de sebze yemeyen çocuğunuz varsa bu markayı çok beğeneceksiniz. Markayla ilgili blogumda birçok tanıtım yazısı hazırlamışım. Tariflerin de yer aldığı yazılarıma buradan, buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.
Yepyeni temizlik markası Niss, temizlik ürünlerinden oluşan bir kutu ile bizlerle oldu. Deneyimlerimi yine detaylıca blogumda paylaşacağım.

El emeği clutch ise Norhavebag'den. Rengine, tasarımına, işçiliğine ayrı ayrı bayıldığım ürün, gerçekten kaliteli. Mutlaka sayfayı inceleyin derim ;)

Bitkilerin iyileştirici gücünü kullanan Otacı, sevdiğim şampuanını göndermiş.
Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ve özellikle maskeleriyle gündemde kalmayı başaran Peloid Pelomin, mutlaka denenmesi gereken markalardan. Detaylı yazım burada.
Blogger dostu Revox, saç boyasını koruyucu bakım sağlayan şampuan göndermiş.

Kimyager olan Aylin Hanım'ın sabun aşkıyla ortaya çıkan bu güzelliğe ulaşmak için Soap&Beauty sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Softto Plus Türkiye, 2 farklı ürününü göndermiş. Yıllar önceden beri tanıdığım, bildiğim markanın bu ürünlerini en kısa sürede deneyip yorumlayacağım.
Profesyonel ağız bakım markası Splat, son dönemlerde severek kullandığım Blackwood diş macunu ile ilk kez deneyimleyeceğim propolis içeren diş macunu ile bizlerleydi.

Teymurova, ter önleyici bir marka. 3 gece üst üste kullanıldığında 3 aya kadar kötü koku ve pişik önleme vaadinde. Deneyip yorumlanmalı o halde...

Son dönemlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran firma Uber Kozmetik, birbirinden minik ve şirin ambalajlı ürünleriyle bizleri buluşturdu.
Bu güzel gün için öncelikle sevgili Lerzan'a ve sponsor olan firma ve markalara çok teşekkürler...




20 yorum:

  1. ekip çok güzel canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan hepsini :-))

    YanıtlaSil
  3. Canımmm eline emegine sağlık ne kadar guzel yazmışsin.seninle gecen her dakika mükemmel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Vildancım, sizlerle çok keyifli geçti gerçekten :)

      Sil
  4. canım hepsini iyi günlerde kullan. İyi ki geldin çok mutlu ettin beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Lerzancım, davetin ve çok keyifli gün için. Emeklerine sağlık tekrar :)

      Sil
  5. çok güzel bir gündü iyi ki tanıştık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Şerifecim, ne güzel bir gün oldu :)

      Sil
  6. Aranızda olabilmeyi çok isterdim , ama herkese tatil olan günün bana olmaması engel oldu. Öğretmen olmadığımda katılabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke olsaydın tatlım, ne keyifli bir gündü, olsun gönüller bir...

      Sil
  7. Güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...