Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Kasım 2017 Cuma

LR Colours- Oje Çıkarıcı Kutu

Almanya menşeili LR ürünlerini denemeye devam ediyorum. Geçtiğimiz aylarda, markanın Micro Silver Plus Diş Macunu, LR Colours Top Coat ve Aloe Vera Box Setini incelemiştim. Bu ay kozmetik ağırlıklı...

LR Colours serisi içerisinde yer alan top coat favorim olunca, aynı seriden bu kez oje çıkarıcıyı denemek istedim.
Şık, siyah kutudaki ürün, aslında başka markalarda da bulunan bir ürün çeşidi. Fakat LR, diğer markalardan farkını bu oje çıkarıcıda da hemen belli ediyor. 

Sünger içerisinde bulunan oje çıkarıcıyı, parmağınızı süngere batırıp, sağa sola çevirerek uyguluyorsunuz. İşte bu noktada diğer markalardan farkını gözlemlemeye başlayabilirsiniz.
Sadece 15 saniyede tırnağınızı ojeden arındıran ürün, kesinlikle her ojeseverin edinmesi gereken bir yardımcı. Uygulama sonrası kesinlikle tırnakları yıpratmıyor, tırnak kenarlarındaki eti sertleştirmiyor.  

Oje çıkarıcı kutu, aseton içermiyor. İçerisinde bulunan kayısı yağı sayesinde tırnaklarınız güçlenip besleniyor. Yalnız, ürünün kapağını açtığınızda nispeten ağır bir koku yayıldığını hemen belirteyim. Benim gibi bu tarz kokulardan hoşlananlar için sıkıntı değil ancak kullanmadan önce bir bakın, mümkünse deneyin derim. 
100 ml.lik ambalajında satılan ürün içerisindeki sünger yıkanabiliyor. Hatta içerisindeki sıvı bittiğinde yedek şişeden kutuyu doldurup kullanmaya devam edebilirsiniz. 

Vakti değerli olan, sağlığını düşünen herkese oje çıkarıcı kutuyu öneririm. 

10 yorum:

  1. güzelmiş pratik bir ürün..

    YanıtlaSil
  2. tam verimli kullanamadım bunu bir türlü ama iyi bir oje çıkartıcı...

    YanıtlaSil
  3. LR'dan ilk aldığım üründü, çok çok iyi bir performansı var gerçekten! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok başarılı bence de Başakçım, elimden düşmüyor bu ara ;)

      Sil
  4. That's a very good product!

    YanıtlaSil
  5. piku feydalı bilgi saol :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...