Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Temmuz 2017 Pazartesi

Lavera Re-Energizing Sleeping Cream- Yeniden Enerji Veren Uyku Bakım Kremi

Geçtiğimiz ay,  organik alışverişin adresi Ayışığı Organik'te yepyeni bir ürüne rastladım. Birçok markanın organik cilt bakım ürünlerini biraraya toplayan ve cilt sağlığımızı düşünen sitede, Lavera markasına ait bir bakım kremi ilgimi çekti ve hemen siparişimi verdim.


Hemen hepimizin bildiği gibi cildimiz, gece boyunca kendini yenileme sürecine girerek yeni güne hazırlanmaya başlar. İşte bu yüzden, mutlaka ama mutlaka makyajımızı temizlemek; gündüz ve gece kremlerini ayrı ayrı kullanmak daha yerinde olur. Çünkü, gece kremleri, cildin aktivitesini artırmaya yönelik daha fazla ve daha güçlü içeriğe sahiptir.

Organik kozmetik markaları arasında favorilerim arasında yer alan marka Lavera'nın bu kremi; gece boyu 5 farklı etkisini göstererek cilt bakımına, onarımına ve yenilenmesine yardımcı bir krem. Detaylara gelince...

1- Hücre yenilenmesini destekleyen,
2-Cildi yenileyen ve tazeleyen,
3- Yorgunluk izleriyle savaşan,
4- Yoğun nem sağlayan,
5- Cilt görünümünü yumuşatan
markanın kendine has kalitesini de bünyesinde barındıran önemli bir cilt bakım ürünü.
İçerisinde; hyalüronik asit, badem, zeytinyağı, üzüm ve E vitamini bulunan krem, yanısıra başka bir cilt bakım ürünü kullanılmasına gerek bırakmayan, benim gayet başarılı bulduğum bir ürün. Yoğun kıvamlı ve Lavera'ya özgü hoş kokuyu da barındıran kremi uyguladığımdan beri cildimin daha canlı ve dinlenmiş olduğunu gözlemlemem elbette ki beni memnun etti. Ayrıca uygulama sonrası cildim de yumuşacık oluyor ve cildime verdiği enerjiyi, aydınlık ve dinlenmiş görünümü aynaya yansıtıyor.

Gece boyunca uyurken aynı zamanda cildimizin de bakım sürecine girmesi, hücrelerimizin maksimum seviyede yenilenmesi ve aynaya baktığımızda kendimizi iyi hissetmemizi sağlaması, bu krem için hiç de zor değil.
İçeriğini de yukarıdaki fotoğrafta sizlerle paylaştığım krem, su bazlı olduğundan ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor. Ki, özellikle de bu sıcak yaz gecelerinde bu durum hiç hoş olmazdı.

Maksimum seviyede etkisini göstermesi için buzdolabında belettiğim krem, daha çok 35-49 yaş arası kişiler için önerilmiş; ancak uykusuzluğu had safhada yaşayan, cildinin yenilenmesine ve daha dinç görünmesine ihtiyaç duyan herkese önereceğim bakım ürünü, fiyat olarak da gayet makul.

Son dönemlerin trendi uyku kremleri ve uyku maskeleri hakkında sz neler düşünüyorsunuz? Deneyimleme şansınız oldu mu?
 



 



7 yorum:

  1. Marka güzel 💕

    YanıtlaSil
  2. Anti aging özellikteki tohum yağları bulunuyor. Kırışıklıklar noktasında sıkıntı yaşayanlar için güzel bir ürün.

    YanıtlaSil
  3. Son dönemde Lancome ve Avene'in uyku kremlerini denedim ancak nispeten daha yoğun olan yapılarından dolayı havalar ısınınca bırakmak zorunda kaldım. Sonbaharda yeniden kullanmaya başlarım sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Filizcim, bu da kıvam olarak biraz yoğun ama clt hemen emiyor, kısa bir süre sonra varığını hissetmiyorsun bile ;)

      Sil
  4. Merak ettim doğrusu. Bilgilendirme için teşekkürler. Ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Su bazlı ürünler gerçekten daha başarılı sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. lavera deyince akan sular durur =) çok güzel bir ürünmüş, özellikle uykuda bakım yapan ürünler çok ilgimi çekiyor, bakacağım buna, sevgiler <3

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...