Bak Bakalım Blogumda Var mı?

8 Haziran 2017 Perşembe

Taze Bittiler- 79

Yine tek kareye sığdırdığım ürünlerle bir "Taze Bittiler" yazım olacak bugün. O kadar kullanmama rağmen hala aylardır eski performansımı yakalayamadım. İyice azalttığım ürünleri bir kutuya koydum eskisi gibi. Bakalım bu ayki performansım nasıl sonuçlanacak?

Gelelim Mayıs ayında vedalaştığım ürünlere...

1- Skinfactory Korea Premium Sheetmask: Hem kullanımı pratik hem uygulaması çok eğlenceli hem de tek kullanımlık olmasına rağmen farkını gösteren ürünlerden oldu benim için. Detaylı yazısına, başlığa tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2- Freeman Facial Brightening Mask: Her ne kadar tek kullanımlık maske olarak satışa sunulsa da ben bu tarz maskeleri 2 kez kullanabiliyorum. Ciddi anlamda çok beğendiğim ve kesinlikle cildi aydınlık, temizlenmiş, dinlenmiş hale getiren bir maske oldu. İçerisinde minik altın renginde sim gibi tanecikler var ve muhtemelen bu aydınlık görünüme kavuşma olayı o tanecikler sayesinde oluyor. Ciddi anlamda çok beğendim. Nerede satışta olduğunu bilmiyorum ama bulursam kesin alırım.

3- Cotton Peds: Sanırım Eveshop alışverişimde almıştım. Fena değil, kullanılabilir.

4- Bioderma Atoderm Duş Jeli: Özellikle kuru ciltlere yönelik duş jelini, ben cildim kuru olmasa da kullandım. Uygulama sonrası cildime ekstra yağlandırma yapmadı. Dolayısıyla kuru cilt dışında da kullanılabileceğini düşündüm. Bence ürün gramajının azlığı, ürünün tek dezavantajı.

5- Avon Göz Makyajı Temizleyicisi: Çok başarılı bulduğum, göz yakmayan bir temizleyici benim için. Seveni de çok sevmeyeni de ama ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım.

6- Bausch & Lomb Bio True Lens Solüsyonu: Denemek için almışım vakt-i zamanında ama favorim Opti Free.

Sizler geçtiğimiz ay hangi ürünlerle vedalaştınız?

23 yorum:

  1. avon göz makyaj temizleyiciyi ben hiç sevememiştim :-((

    YanıtlaSil
  2. Yaah benımde bıo-true hıh :)) evet avonunkını bende şaşırtıcı derecede başarılı bulmuştum . :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım, opti-free favorim ;)
      Ve elbette avon, favorim ;)

      Sil
  3. İnan böyle bir yazım olmadığı gibi biten ürünlerin ambalajlarını atmayıp saklama gibi bir düşünce de gelmedi hiç..Ama bitenlere güle güle,yenilerine yer açılsın o zaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger alemine girdiğimden beridir başka bloggerları çok takip etmiştim bu konuda, ve hala da çok severek hazırladığım yazılardan biridir taze bittiler :)

      Sil
  4. Olsun yinede bu kadar ürün bitirmek bile iyi ,sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. freeman maskeleri ben de çok merak ediyorum çook uzun zamandan beri ama hiç kullanmadım valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi yerlerde bulsam kesin alacağım, çok başarılı buldum ben :)

      Sil
  6. Bitirdigim cok urun varda kizim asiriyor bir resimleyemiyorum;))

    YanıtlaSil
  7. Benim de birikiyor bitenler gelsin diğerleri :)

    YanıtlaSil
  8. Freeman maskeler sanırım Pino'larda satılıyor İlknur'cum! Ayrıca lens solüsyonunda benim de favorim Opti Free! Yenilerini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
  9. Bende bir kutuya topluyorum artık , eski performansım yok benimde ahaha :) Avon temizleyiciyi ben pek sevemedim , SkinFactory ürünleri bu aralar ilgimi oldukça çekiyorlar. Denemek için bakınıyorum :)

    YanıtlaSil
  10. bitsin hepsi yok olsun :D yenileri gelsin :)

    YanıtlaSil
  11. Üzülerek söylemem gerekirse Avon temizleyici benim gözlerimi yakmıştı.Bunca yıldır var olduğuna göre sevenleri de çok olsa gerek ;)

    YanıtlaSil
  12. En sevdiğim, okumaktan en keyif aldığım yazılar bunlar😍 Bioderma duş jelini bir ara ben de alacağım, çabuk bitsin zaten İlknur, duş jeli bitiremiyorum resmen🙈🙈 Darısı yenilerin başına, çok sevgiler💐💐

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...