Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Haziran 2017 Salı

MOIVA: Mutlu Olmak İçin Varsın

Artık birçoğumuz, hemen her ihtiyacımızı online alışveriş siteleri aracılığıyla karşılıyoruz. Giyimden ayakkabıya, gıdadan, bakım ürünlerine, bebek bakımından tatile kadar birçok farklı alanda yüzlerce site arasından seçimler yaparak alışverişimizi tamamlıyoruz. Son dönemlerde ise bizleri mutlu edecek ürün deneme kutuları revaçta. Biz kadınlar içinse PMS dönemlerimizde o günlere ve bize özel çeşitli kutularla tanışmaya başladık.

Benim, bu anlamda tanıştığım ilk kutu: MOIVA'dan...

"Mutlu Olmak İçin Varsın" mottosuyla yola çıkan MOIVA ile ilgili olarak daha önce sizlerle bir tanıtım yazısı paylaşmıştım.

Fiziksel ve biyolojik olarak yorgun bir yenilenme süreci yaşadığımız PMS dönemlerimizde, o günleri biraz daha rahat ve eğlenceli hale getirebilmek için MOIVA bizleri düşünerek ihtiyacımıza uygun çeşitli paketler hazırlamış. Hassas dönemlerimizde bizleri mutlu etmek için sanırım bundan daha iyi fikir olamazdı.

Fiziksel ve biyolojik olarak o dönemde hemen hepimizin ihtiyaç duyduğu yiyecek-içecek-kişisel bakım ürünleri ve medikal ürünleri tek bir kutuda toplamakla kalmayan MOIVA; aynı zamanda bu kutuları içeriğine göre çeşitlendirmiş. Anne-kız paketi, canlandıran paket, dopdolu paket, gülümseten paket, halden anlayan paket, keyif dolu paket, minik sırlar paketi, neredesin Spidermen paketi, neşelendiren paket, ölçülü mutluluklar paketi, şımartan paket ve tazelik paketi olarak adlandırılan bu paketlerde yok yok.
Eğlenceli kutuları açar açmaz kutu üzerinde mutlaka bu tarz bir kartla bize "merhaba" diyen paket, zengin görünümüyle sizce de heyecan verici değil mi?
Gördüğünüz gibi zengin bir içeriğe sahip kutuda aradığımız herşey mevcut.
Dilerseniz hazır paketlerin dışında, kendiniz için farklı bir paket hazılayabilir; hatta paketleriniz periyodik olarak 6 aya kadar düzenli bir şekilde size gönderilmesini sağlayabilirsiniz.


Şu sıralar indirimli olarak satışta bulunan paketleri denemek için bence iyi bir fırsat. Hem de üye olduğunuzda, 10,00 TL tutarlı hediye çekinizi de kullanabileceksiniz. Siteye bir göz atın derim ;)

Sağlıklı ve mutlu günler...






10 yorum:

  1. Rebul kolonyalarını severim.Siz de güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Son günlerde çok duyuyorum Moiva kutularını. İçindekiler çok iyi düşünülmüş. Hele çikolatalar ��

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir kutu insana mutluluk verir kesinlikle canım :)

    YanıtlaSil
  4. Ayyy ilahi sayende PMS'yi de öğrenmiş oldum :)

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten cok güzel bir paket güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Ay çok duydum bu kutuları , gelecek ay bende heyecanla almayı planlıyorum bir tane :)

    YanıtlaSil
  7. gerçekten muhteşemmiş, böyle bir kutu olduğunu bilmiyordum =) teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  8. çok güzel düşünülmüş bir paket :)

    YanıtlaSil
  9. Bu kutuyu çok sevdim ben...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...