Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Haziran 2014 Cumartesi

Ulric de Varens EDP- Reve de Varens

Yıllar önce bir arkadaşımdan hediye olarak almış ve o sayede tanışmıştım Ulric de Varens parfümleriyle. O zamanki basit görünümlü şişesi ve kutusuna rağmen kokusunun güzelliği ve kalıcılığı çok şaşırtmıştı beni. Sonra aramış ve bulamamıştım.

Ve geçtiğimiz ay, yeniden karşılaştık bu güzel kokuyla :) Anneler Günü etkinliğimde, markanın yeni çıkan serisinden Reve de Varens ve Varens Je'taime kokuları, tüm katılımcılara hediye edildi :) Bana düşen ise Reve de Varens oldu :)



İçeriğinde bulunan bergamut, greyfurt, ananas gibi turunçgiller; yasemin, menekşe, gül ve portakal çiçeği gibi çiçeklerle buluşturulmuş. Sandal ağacı, paçuli, misk ve beyaz sedir sayesinde koku kalıcı hale getirilmiş. Ve ortaya gayet güzel bir parfüm çıkmış.



Benim de yaz boyu severek kullanacağım bu parfüm, 50 ve 100 ml. ambalajlarında satışa sunuluyor. Ürünü detaylı incelemek için buraya, satın alabileceğiniz yerleri görmek içinse buraya tıklayabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Merhaba.Bugün ben de bu parfümü alıp kullanmaya başladım ve parfüm hakkında yazılan yorumları okurken blogunuzu kesfedip takibe aldım. Benim de çiçeği burnunda bir blogum var ugrarsaniz çok mutlu olurum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum siz de memnun kalırsınız :)
      Blog hayatında başarılar dilerim, hemen bakıyorum :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. merhaba bende bu parfumu bugun aldim bayilarak sonra yorumlara bakimca tatmin oldum almanyayı hatırlatıyor bana bu koku ozelikle
    mini pink kokusuna bayılıyorum almanyadayken onu kulanirdim en azindan ona yakin sevebilcegim bu parfum olmasina asiri derecede sevindim cidden vanilya cicek seker kokusu sevenlerin ozellikle hayran kalabilcegi bir parfum tavsiye ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatıraları canlandırması ayrı bir özellik katmış o halde parfüme :)
      Güle güle, iyi günlerde kullanın...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...