Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Haziran 2014 Cumartesi

MastihaCare Damla Sakızı Özlü Yüz Spreyi


Bugüne kadar  kullandığımız yüz spreyleri dışında yeni bir spreyle tanıştırmak istiyorum sizi. Öncelikle biraz markadan bahsetmek istiyorum, çünkü sadece birkaç yıldır Türkiye'de satışı yapılıyor.

Ürünler, adını sadece belli bir bölgesinde yetişen sakız ağaçlarından alan Sakız Adası'ndan geliyor. Damla sakızı; ağaçlarının özsuyundan elde ediliyor. Zor yetişmesi ve az üretim damla sakızını nadir kılıyor. Tıbbi alanlarda kullanılmasının yanısıra diş, yüz ve vücut temizliğinde de kullanılıyor. Bilimsel araştırmalar, damla sakızının anti-oksidan, anti-bakteriyel ve anti-enflamatuar etkilere sahip olduğunu da göstermiş. İşte Mastiha markası da ürünlerinde, bu özel sakızı kullanıyor.

Her ne kadar beklediğimiz ve özlediğimiz yaz dönemini henüz yaşayamıyor olsak da en azından hazırlığını yaparak avunabiliriz diye düşünüyorum. O yüzden, özellikle de yaz döneminde sıklıkla kullandığımız, çantamızdan eksik etmediğimiz yüz spreylerinin harika bir alternatifi Mastiha'dan: Damla sakızlı yüz spreyi.
  


Temiz içeriğe önem verenler için harika ürünlerden biri bu sprey. İçerisinde paraben, silikon, mineral yağlar, propylene glycol, ethanolamine kesinlikle barındırmıyor.

Çok kısa süreli yaşadığımız güneşli günlerde bu ürünü deneme fırsatım oldu. O kadar güzel damla sakızı kokusu var ki, yüz ve boyun bölgeme sıktığım anda burnuma mis kokusu yayıldı. Ciddi anlamda rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkisi var. Cildimi kesinlikle kurutmadı ve nem dengesini bozmadı.

Ürünün, belli bir kullanım sonrası gözenekleri küçültücü ve ciltteki parlaklığı kontrol etmeye yardımcı özelliği de mevcut. Bu özelliklerini test edip onaylamam için yazın o özlediğimiz sıcak günlerinin gelmesini beklemek gerekiyor ne yazık ki.

Miniğim için de güvenle kullanabileceğim bir ürün. Sıcaktan bunalanlar, kimyasal içermeyen ürün kullanmayı tercih edenler ve gebeler özellikle bu ürüne 1 fırsat verin. Detaylı bilgi için buraya,  markanın diğer ürünlerini incelemek içinse burayı tıklayabilirsiniz.













2 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...