Bak Bakalım Blogumda Var mı?

12 Haziran 2014 Perşembe

RAEN- Peeling Lif ve Tonik Hidrolat-Gül

10 Mayıs'ta gerçekleştirdiğim Anneler Günü etkinliğimde sponsor olan firmalardan biri de RAEN'di. Bizlere denememiz için yeni çıkan ürünlerinden tonik hidrolat-gül ve yüz için peeling lif gönderdi.

Tonik hidrolatı ilk geldiği günden itibaren kullandım, bu ayki taze bittiler yazımda da göreceksiniz. Gülün özsuyundan oluşan bu hidrolat; makyaj ve cilt temizliğinde, cildi canlandırmak ve makyaja hazırlamak üzere kullanılabilecek joker ürünlerden.

İçerisinde kimyasal madde barındırmıyor, kullandığınızda mis gibi gül kokusu alıyorsunuz. Ben, daha çok cildimi temizledikten sonra tonik olarak kullanmayı tercih ettim. Ürünü uyguladıktan sonra cildimden arındırmadım ve cilt tarafından emilmesini sağladım. Gülsuyunun gözenekleri sıkıştırıcı etkisini ve derinlemesine temizlediğini de göz önünde bulundurarak gayet başarılı bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ürünün orjinal boyu 200 gr.lık özel şişesinde satılıyor. Detaylı incelemek ve satın almak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

Ayrıca Lila Kutu'da yer alan bu ürünü buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.


Denediğim diğer ürünse, yüz için kullanılan peeling lif oldu. Bir tarafı makyaj temizliğinde, diğer tarafı da peeling ve siyah nokta temizliğinde kullanılan ürün ebadı ve pratikliğiyle cilt bakımı rutinimde vazgeçilmezim oldu. 

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz kısmı, lastiği arka tarafa geçirerek makyaj temizliğinde kullanıyorum. Diğer yüzünü de biraz sıcak suda bekleterek yumuşamasını sağlayarak cilt bakımımı yapıyorum. Kullandığımdan beri herhangi bir yıpranma ya da bozulma olmadı. Cildimi de gayet iyi temizliyor. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

Etkinliğimde beni yalnız bırakmayan RAEN'e teşekkürler...

8 yorum:

  1. toniğini kullanıyorum ama lifi denemedim henüz.dener denemez yazacağım bende :) ama tonik süper!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ikisi de çok başarılı ablacım. Bazıları toniğin kokusundan pek hoşlanmamış ama saf olan gül suyu biraz kokar tabii.

      Sil
    2. ürünü ilk kez gördüm. Denemeyi çok istiyorum. Paylaşım için teşekkürler

      Sil
    3. Linklerini yazıma eklemiştim Nihalcim, detaylı inceleyebilirsin :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. lifler bence birçok peelingten daha iyi etkiye sahip güle güle kullan bende en yakın zamanda bu liften alacağım paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok başarılı buluyorum ürünü.
      Sevgiler...

      Sil
  3. Merak ettim gerçekten güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık :)
    Blogumda bir çekiliş başlattım katılırsan çok seviniiriiim!;
    www.1rimel1allik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mervecim, bakıyorum hemen :)
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...