Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Haziran 2014 Pazartesi

Taze Bittiler- 44

Haftanın ilk gününden herkese merhaba,

Ben, harika bir haftasonunun ardından enerji dolu olarak buradayım. Umuyorum sizler de günü güzel geçirmektesinizdir.

Geçtiğimiz ay, ürün bitirmek adına çok başarılı olamamışım gördüğünüz gibi ama en azından elimdeki numuneleri birkaç günlük kaçamaklarımda ya da "bir deneyeyim" düşüncesiyle tüketmişim. Önce bitirdiğim 2 orjinal boy ürüne bakalım, numuneleri yazarım.


1- Lady Speed Stik Deodorant: Daha önce kullandığım stiğin jel versiyonu. İşe yarıyor, ter kokusunu önlüyor.

2- Yves Rocher Culture Bio Duş Jeli: Çok başarılı buldum. Biraz kalıcı kokusu olsaydı. Detaylı yazım burada.

3- Lavera 24th Feuchtigkeitscreme Wildrose: 1 defa kullanabildim. Yoğun gül kokulu, cildi gerçekten iyi nemlendiriyor. Cildi de ciddi anlamda yumuşacık yapıyor. Nem vermesi gayet iyi.

4- Arko Nem İncir&Greyfurt Özlü Bakım Kremi: El, yüz ve vücut için kullanılan ürünleri sadece el kremi olarak kullandığımı biliyorsunuz, ona göre yorum yapıcam. Kokusu çoook güzel, sürdüğünüzde hemen emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor. Sevdim.

5- Aubrey Lumessence Göz Kremi: İlk defa katı olmayan bir göz kremi kullandım. Kullanırken yulaf kokusunu almamanız imkansız. Fakt, beni rahatsız etmeyen bir kokuydu. Birkaç kullanımda anlamam tabii ki mümkün değil fakat, göz çevresini gençleştirip sıkılaştıran, lipozom sayesinde de cilt dokusunu yeniden geliştiren bir ürün. Detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

6- Fragonard Parfüm Mendiller: Miniğimden dolayı ağır kokulu ya da tenimde uzun süre kalan parfüm vb. kullanmıyorum. O yüzden bu parfüm mendiller çok işime yaradı. Detaylı yazısı burada

7- Lavera Regenerierende Vücut Sütü: Gerçekten çok hoş kokulu ve cilt tarafından hemen emilen bir üründü.

8- Lanomere Lanolin Krem: Asıl kullanım alanı emziren anneler için göğüs bakımıyla ilgiliç Fakat geçtiğimiz günlerde, dizkapaklarımda oluşan sertlik ve hafif yanma hissine karşı kullandım. Sonuç; çok başarılı :)

9- Institude Esthederm Osmoclean Deep Pore Cleanser: Cildi, ciddi anlamda temizleyen bir ürün. Fakat, orjinal boyu gerçekten çok pahalı.

10- Institude Esthederm Time Technology Cream: Her yaşa ve her cilt tipine uygun bu kremin asıl amacı ciltteki yorgunluk belirtilerini yok etmek. Vaadini de kesinlikle yerine getiriyor. Sabah ve akşam bu ürünü kullandığım dönemlerde cildimi çok canlı gösterdi ve o günlerde çevremdekiler de bunu farketti.

11- Bioderma Photoderm MAX SPF50+: Sağlıklı ve kaliteli bir marka olduğu için seviyorum Bioderma'yı. O yüzden tester ürünleri bile kıymetli benim için. Orjinal boyunu kullanmaya devam...

Umuyorum, bu ay bitmiş orjinal bol ürün ve hatta renkli kozmetik kutularıyla süsleyebilirim blogumu :)

8 yorum:

  1. Estederm bende severek sürüyorum arada çok rahatlatıyor , daha çok daha çok bitir abloşcukumm,öpüyorumm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, sende de işe yarıyor değil mi :)
      Evet, bitsinler, sonra yenileri gelsin ;)
      Sevgiler...

      Sil
    2. Cleanserınıda kullandım kreminide kullanıyorum su bazlı hafif ama etkili bir ürün yaramazmı hiçç :)
      haftaya indirim günleri başlar tek tük alınır ihtiyaçlar artık..

      Sil
    3. Evet, listeleniyor ihtiyaçlar bir bir :)

      Sil
  2. Gelsin yeniler :) Esthederm ürünlerini, özellikle günes koruyucularini bende denemek isterdim,ama almanyada satilmiyor ve azda olsa denemeden yurtdisindan o fiyata siparis vermek istemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, o yüzden özellikle tester denemekte fayda var. Gerçekten çok pahalı. Fakat, hakkını da veriyor krem :)
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...