Bak Bakalım Blogumda Var mı?

18 Haziran 2014 Çarşamba

Hediye Listenizi Oluşturun: Babyland.com

Anne adayı olduğumuz dönemde bebeğimizle ilgili ne kadar çok konuda düşünür oluyoruz değil mi? "Sağlıklı mı" "Cinsiyeti belli mi" "Acaba kime benzeyecek" gibi sorular sürekli zihnimizi meşgul ediyor. Fakat, bunların yanısıra da "Bebeğime ne almalıyım" "Hangi kıyafetleri eksik" "Odasında/banyosunda şu da olmalı" gibi düşüncelerimiz de hiç eksik olmuyor.

Doğum öncesi ve sonrası mutlaka bitmek tükenmek bilmez alışveriş günlerimizi hatırlıyoruz hepimiz de, değil mi? Bir de eş, dost, akrabalarımız, miniğimizle tanışma ziyaretlerinde elleri kolları dolu bir şekilde geliyor. Fakat, tüm bunlara rağmen ya aynı üründen rengine bedenine kadar birkaç adet alınıyor, ya asıl ihtiyaçlar bir şekilde unutuluyor, ya da elimizde olan pek de çekici gelmiyor.

İşte bir bebek alışveriş sitesi, tüm bunları ortadan kaldıracak çok güzel bir yöntem geliştirmiş: Hediye listesi oluşturuyoruz :))

Ne kadar güzel bir fikir değil mi? Zihnimizde oluşan bir sürü sorudan bizi kurtaracak, aynı üründen birkaç adet edinmemizi engelleyecek ve tam da bebeğimizin ihtiyacı ne ise onu karşılayacak bir sistem :)

"Bebeğinizin Dünyasını Tasarlayın" sloganıyla yola çıkan Gökçe Hanım, bu anafikir çerçevesinde Babyland.com sitesini kurmuş.


Bu sitede, isterseniz bebeğiniz için alışveriş yapın, isterseniz hediye listesi oluşturun listedeki ürünler size gelsin :) Nasıl mı?

Sitede yer alan ve kullanımı çok kolay bir uygulama ile hediye listenizi oluşturuyorsunuz. Ki, sitede yer alan seçkin ve kaliteli markalar, binlerce çeşidiyle sizleri bekliyor. Oluşturduğunuz listeye, sitede beğendiğiniz ürünleri hediye listenize ekliyorsunuz ve Babyland.com'un mail ve sosyal paylaşım hizmetlerini kullanarak listenizi sevdiklerinizle paylaşıyorsunuz. Hepsi bu kadar :)) Artık, bebeğinizin ihtiyacı olan ne varsa, bu listeyi gören sevdikleriniz tarafından size hediye ediliyor. Hem, bu sayede sevdiklerinizi de "Ne alacağım" derdinden kurtarmış oluyorsunuz :))

Bu arada, ben özellikle bebek alışveriş listesinden bahsediyorum ama, site size "Hamilelik listesi, hastane çıkışı listesi, doğum günü armağanları" gibi çeşitli liste alternatifleri de sunuyor :)

Gayet düzenli ve kolay kullanımlı site tasarımıyla, binlerce çeşit ürünle ve gayet uygun fiyatlarıyla anne adaylarının ve bebek alışverişi yapacak olan herkesin ihtiyacı olan bir site.


Mutlaka inceleyin derim.

Bu arada, Anneler günü etkinliğimde bize destek olan Gökçe hanım, herbir blogger arkadaşıma indirim kuponu tanımlamıştı. yaptığım alışverişte herhangi bir sorun yaşamadım, kargo zamanında ve hasarsız olarak elime geçti. Yani alışveriş ve ürünlerin teslim edilmesinde de herhangi bir sorunla karşılaşmıyorsunuz.

Bu tatlı telaşa sahip olan/olacak herkese sağlıklı ve mutlu günler...




2 yorum:

  1. merhaba blogun çok hoş yeni keşfettimm :)) buarada blgumda çekiliş var beklerim mutlaka sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülsinem :) Ben de çekilişime beklerim :)
      SEvgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...