Bak Bakalım Blogumda Var mı?

18 Şubat 2012 Cumartesi

Elseve Yağlanma Karşıtı Dengeleyici Şampuan

1 yılı aşkın bir süredir saçlarımı boyamıyorum. Saçlar uzadıkça kuaföre gidip aldırdım ve sonuç olarak sadece saç uçlarımda boya kaldı. Bu nedenle artık kuru/boyalı saçlara yönelik şampuan yerine çabuk yağlanan saçlarım için uygun bir şampuan arayışına girdim. Yine Elseve'in boyalı saçlar için uygun olan şampuanından memnun kaldığım için yine aynı markanın saçıma uygun olan ürününü denemek istedim.
700 ml'lik kocaman şişesindeki gayet koyu kıvamlı bu şampuanı 5 haftadır kullanıyorum ve dolayısıyla artık yorum yapabilirim. Vaadi; saça uzun süreli temizlik, hafiflik ve parlaklık vererek saçın çabuk yağlanmasını önlemesi. Bu şampuanla hergün yıkadığım saçlarımda, şampuanın yağlanma sorunuma çözüm olmadı açıkçası. Evet, saçlarımı yıkadığımda gıcır gıcır bir his ve parlaklık oluyor tabii ki ama hemen yıkadığımın ertesi günü yağlanma gözle görülür bir şekilde belli oluyor.
Önerisi olan?

6 yorum:

  1. evet ben de bu şampuanı kullandım ama yağlanmaya çözüm olmadı, aksine arttı bile diyebilirim. eskiden head & shoulders kullanıyordum, ilk zamanlar iyiydi ama sonradan formülü bozdular mı ne kepek yapmaya başladı. şimdilerde blendax yağlı saçlar için özel formül kullanıyorum o fena değil gibi. ama doğal bir öneri istersen: saçlarımı her yıkadığımda son 1 tas durulama suyuna bir su bardağı kadar elma&üzüm sirkesi koyuyorum, onu saçıma döküyorum, öyle çıkıyorum (tekrardan yıkama sakın). gerçi benim saçlarım uzun olduğu için 1 su bardağı koyuyorum, saçların kısaysa daha az koyarsın. bu saçları hem parlatıyor, hem yağlanmayı biraz daha geciktiriyor, hem de saç kremi sürmüşçesine kolayca açıyor saçları. ben oldukça faydasını gördüm, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Hımm... Deneyebilirim o zaman,sen memnun kaldıysan. Önerin için teşekkürler Damlacım :)

    YanıtlaSil
  3. rica ederim, ben faydasını gördüm, umarım sen de memnun kalırsın :) ha kokar falan diye de endişen olmasın, hiç koku kalmıyor saçta. ama mutlaka marketlerden alınan bildiğin sirkeyi kullan, o zaman koku olmuyor, ben bir kere organik ev yapımı sirke kullandım, amann felaketti çok kokuyor o :D

    YanıtlaSil
  4. :)
    Peki Damlacım, bu önerini de dikkate alıyorum...

    YanıtlaSil
  5. Clear Woman Yağlı Saç Derisi İçin Etkin Kontrol şampuanını öneririm kesinlikle süper bir şampuan

    Bu arada takibe aldım benim bloğuma da beklerim pembemakyajcantam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımm.. Peki, alınacaklar listeme aldım canım, hemen bakıyorum bloguna :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...