Bak Bakalım Blogumda Var mı?

18 Nisan 2016 Pazartesi

Mustela Bebek ve Cocuklara Ozel Sac Yumusatici Sampuan

Anne adayı ya da anne iseniz; bebeğiniz henüz doğmadan, onun daha rahat ve daha huzurlu gelişim süreci yaşaması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsınız. Yaşamsal ihtiyaçlarının yanısıra, kullandığı her türlü malzeme O'na zarar vermesin ve hatta mümkünse maksimum düzeyde korusun istersiniz.

Bugün, miniklerimizin banyo keyfine yönelik bir yazı paylaşıcam sizlerle...


Gebeliğim döneminde, bakım ürünü alırken, birçok arkadaşımın deneyimlerinden faydalandım, görüşlerini aldım. Farklı marka önerileri de geldi ama genel olarak hemen tüm ürünler için verilen tek marka ismi; Mustela idi.

Deneyimlemek için, birkaç markanın numune ürünlerinden kullandım Gökçe doğduktan sonra. Kokusu, yapısı ve alerji yapmaması nedeniyle birçok üründe son kararım, arkadaşlarımın da önerisi olan Mustela'dan yana oldu. Bugün, markanın şampuanından bahsedelim, diğer ürünleri de sırayla gelir...

Doğumdan itibaren özel olarak formüle edilen şampuan, günlük yıkamaya da uygun. Mis gibi lavanta kokusuyla yıkama sırasında ve hatta sonrasında hem bebekleri, hem de cildi rahatlatıyor.
 
Şeffaf renge sahip üründen nohut büyüklüğünde miktar, miniklerin temizliği için yeterli. Kolayca durulanması, ürünün bir diğer artısı.

3 yıldır düzenli olarak kullandığım şampuanla ilgili rahatlıkla söyleyebileceğim bir diğer özelliği de saçları kesinlikle elektriklendirmemesi. Ki, Gökçe'nin saçları uzun ve kıvırcıktır.

Avokado ve papatya özlü içeriğinde paraben- kokuların kalıclığını artırmaya yarayan phthalate ve sentetik bir kimyasal olan phenoxyethanol bulunmayan şampuan 200 ve 500 ml.lik geri dönüştürülebilir ambalajlarında satışa sunulmuş.


Siz, bebeğiniz/çocuğunuz için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

* Etkinlik, etkinlik ve etkinlik sponsor ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.








10 yorum:

  1. Bir arkadaşımın 4 aylık bebeği var. Onun için bebe şampuanı arayışı içindeydi. Bu ürünün ismini hemen ona vereyim de, oda bir denesin. Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. ben de ilk kendi etkinliğimde tanımıştım bu ürünü, bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, Gökçe için kullandığımız tek marka :)

      Sil
  3. ben de bunu yüz yıkama jeli olarak kullandım bir ara çok sevmiştim kokusunu falan..

    YanıtlaSil
  4. Ben de çocuklar için severek kullanıyorum Mustela'yı, en sevdiğim şampuanlardan diyebilirim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocukların banyo keyfine keyif katıyor :))

      Sil
  5. Güzel bir İnceleme yazısı olmuş teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...