Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Şubat 2016 Perşembe

#yeniyildasihirlimaviyle Sponsorlari

Organizasyonuma dair detayları dün sizlerle bu yazımda paylaşmıştım. Bugün ise, bizleri destekleyen sponsor firma ve markaları alfabetik sıraya göre inceleyelim birlikte.
%100 organik ürün satışı yapan Ayışığı Organik, çok severek kullandığım Logona markalı el kreminden göndermiş. Bu kremle ilgili deneyimlerimi burada sizlerle paylaşmıştım.




Bambumtr, ekolojik ve suya dayanıklı olarak bambudan üretilen hijyenik ürün ekmek bıçağı ile bizlerleydi. Bambudan üretilen diğer gereçler için siteyi ziyaret etmenizi öneririm.
Hücre yenileyici özelliği bulunan bitkilerin gücünü kullanan Burock, her katılımcıya farklı bir ürün çeşidinden göndermişti. Bana düşen ürün ise anti-aging özellikli göz kremi. Elime geçtiği günden beri kullandığım ürünle ilgili detaylı yorumlarımı bu yazımda okuyabilirsiniz. .
İç giyim ağırlıkta olmak üzere geniş ürün yelpazesine sahip Dantelistan, herbirimize 50,00 TL tutarlı çek hediye etti. Alışverişim ve sayfaya yönelik deneyimlerimi bu yazımda sizlerle paylaştım.
Doğan Kitap, bizi ailece bizi sevindiren 2 eğlenceli kitapla bizleri destekledi. Gribal enfeksiyon geçirdiğim şu günleri bi atlatırsam miniğimle eğlenceli oyunlarımıza yenilerini ekleyeceğiz, çok teşekkürler. La La La ve Hayatımın Başrolü Olur Musun? hakkındaki yazımı linke tıklayarak okuyabilirsiniz.
Ekoz Kozmetik, çok sevdiğim vanilyayı, oda kokusu aroması olarak kullanmış. Çubuklu oda kokusu, askılı ortam kokusu ve koku kesesi seçenekleri için siteyi inceleyebilirsiniz.
Ankara Bölge yetkilisi Elif hanımın da katılımıyla Farmasi, daha önce hiç kullanmadığım çeşitte ürünleriyle bizlerleydi. Farmasi BB Ruj- My Style Oje- Kaş Şekillendirici Palet yorumlarımı buradan; Dr. Cevdet Tuna Pferde Atkestanesi yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz.
Gratis, farklı markalardan oluşan renkli kozmetik ve bakım ürünleriyle bizlerle oldu. Ürün deneyimlerimin yer aldığı yazıyı önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşıcam.
Blogger dostu firmalardan olan HC Hair Care, daha önce çok severek kullandığım Tria Kolay Tarama Spreyi ile Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi ile bizlerleydi.
Mutfaktaki yardımcılarımızdan Kenton, pasta, börek ve pasta yaparken olmazsa olmazlarımızı şık bir kutu içerisinde bizlerle buluşturdu.
Emek, özen ve iyi niyetle hazırladığı ev yapımı reçel ve marmelatlarını bizlerle buluşturan Madam Marmelat'a  çekilişle 6 kişiye teslim ettiğim farklı çeşitte reçelleri için teşekkürler. Detaylı yazımı burayı tıklayarak okuyabilirsiniz.
Açık parfüm konusunda son dönemlerde çok beğendiğim marka Nobren Parfüm, kalitesi ve koku kalıcılığına yakışır parfümlerle bizlerleydi.
Ankara yetkilisi Gamze hanımın da katılımıyla Revox, saç bakım ürünlerini bizlerle buluşturdu. Bu arada, ürünlerin içerine konduğu yeşil sepeti, Gamze hanımın annesinin yaptığını hemen belirteyim. Bu güzel sepet için ayrıca teşekkürler :)) Revox At Kuyruğu Şampuanı yorumlarımı da buradan okuyabilirsiniz.
Rituel de Beaute, günlük hayatta sıklıkla kullanabileceğimiz, kurtarıcı ürünleriyle bizlerleydi. Detaylı yorumlarımı burayı tıklayarak okuyabilirsiniz.
Saçım Şahane, deneme boy ürünleriyle bizlerleydi. Bu arada, daha önce katıldığım etkinliklerde de sponsorumuz olan markanın bu ürünlerini daha uzun süre kullanabilecek ve deneyimlerimi daha net bir şekilde sizlerle paylaşabileceğim.
Etkinlik yapmanın bir avantajı da bir vesile tanışma sonrası bu tarz bir ilişkinin arkadaşlığa dönüşmesini sağlaması. Senem Boutique, bir önceki organizasyonumda da beni yalnız bırakmamıştı. Bir akşam, kendisinin yeni etkinliğimde olmasını rica ettiğimde yine beni reddetmeyerek etkinlik temamı sordu. Sadece, çiçek ve renklerle ilgili bilgilendirdiğim Senem, kısa sürede bu güzel defterleri hazırlayarak bizleri sevindirdi. Senem Boutique hakkındaki detaylı yazımı burayı tıklayıp okuyabilirsiniz.
Lezzetli atıştırmalıklarıyla Aydın-Nazilli'nin ünlü markası U'Fresh, kuru incir ve kayısıdan oluşan birer paket enerji bombasıyla bizlerleydi.
Organik ürünler satışı gerçekleştiren ünlü marka Yaşam Dükkanı, blog isimlerimize özel şık kutular içinde Absolution markalı serum ve maske göndermiş. En kısa sürede denemeye başlıyorum.
Ve son olarak, el emeği göz nuru kaftanlarımız Yeşim Bebek'ten. Özel günlerinizde misafirlerinize hediye edeceğiniz bu harika şeylere mutlaka göz atmanızı öneririm. Firma hakkındaki detaylı yazımı burayı tıklayarak okuyabilirsiniz.

Toplam 11 blogger ve 23 sponsorlu buluşmamıza dair detaylar böyleydi. Sponsorlarımıza, bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bakalım bir sonraki organizasyonum nerede, ne zaman ve kimlerle olacak ;)

*Organizasyonumla ilgili olarak bizleri sosyal medyada #yeniyildasihirlimaviyle ve #sihirlimavi hasthaglerinden takip edebilirsiniz.

23 yorum:

  1. Merhaba canım ne güzel bir etkinlik olmuş ben de Ankara'dayım bir sonraki etkinlikte yer almak ve sizlerle tanışmak isterim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, inşallah neden olmasın :)

      Sil
  2. emeğine sağlık canım çok güzeldi bu arada kavanozdaki nota bittim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim tatlım :)
      Dimi, samimi ve net. Daha ne olsun :)

      Sil
  3. hepsini güle güle kullan :-)) burock göz kremini ben bayılarak kullanmıştım herkese iyi gelmemiş ama bir de o minik kaftanı çok sevdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniyorum bakalım, bir sorun yaşamadım. Dimi kaftan gerçekten çok kaliteli...

      Sil
  4. Sponsor hediyelerinizin hepsi çok güzel, güle güle iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  5. hepsini ve en çok da lalalala'yı merak ettim diyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir kitap. Hem eğitici, hem de eğlenceli. Ayrıca telefona indirilebilen uygulamasıyla pratik :)

      Sil
  6. Ne kadar güzel bir etkinlik oldu sponsorlarda harikaymış:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım :) Sağolsunlar, destekler süperdi :)

      Sil
  7. Güzel bir etkinlik olmuş, ellerinize sağlık, hediyelerinizi güle güle kullanın.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  8. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok güzel güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...