Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Şubat 2015 Pazar

Taze Bittiler- 52

Zaman o kadar hızla akıyor ki, daha dün yeni yıla girdik derken, yılın 2. ayını bitirmek üzereyiz. O halde daha fazla vakit geçirmeden Ocak ayında tükettiğim ürünleri burada sizlerle paylaşma vakti...

kozmetra, activex, oral-b, splat, diş macunu, sıvı sabun, şampuan


1- Kozmetra The Real Dream Şampuan: 8 farklı bitki özünün bulunduğu bu şampuanı çok sevdim. Temiz içerikli olması ve saç dökülmesini engelliyor olması ürünün artıları. Detaylı yazım burada.

2- Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun: Gökçe'nin de ellerini bu sabunla temizliyorum. Özellikle lavanta kokulusunu daha çok beğeniyorum.

3- Oral-B Alkolsüz Ağız Çalkalama Suyu: Alkolsüz olması iyi hoş da, içindeki paraben nedir yahu? Gerek var mı???

4- Splat Diş Macunu: Acı biberli tadını alıyorsunuz ama abartı bir yoğunluk değil bu. Dişleri iyi temizliyor, iyi bakım yapıyor. Detaylı yazısını hazırlıyorum.


5- Purnem Sarı Kantaron ve Zeytinyağlı El Bakım Kremi: Çok severek kullandım, hafifi kokusu ve elleri yumuşacık yapmasını sevdim. Detaylı yazım burada.

6- Nivea Stress Protect Roll-On: Roll-onlara olan önyargılarımı yıkan bir ürün. Hem çabuk kuruyor, hem leke yapmıyor, hem de çok çabuk kuruyor.

7- Benri Koyu Renk Ojeler İçin Aseton: Çok çok çok severek kullandım. İyi temizlemesi ve tırnakları bakımsız bırakmaması, tekrar tekrar almak için iyi nedenler.

avon, celmy, olay, garnier, bb krem,

8- Clemy Vanilyalı El Kremi: Bu minik şirin şeyi ilk gördüğümde numune ürün sanmıştım ama değilmiş. Harika vanilya kokusuyla çantaya at-çık ambalajıyla tekrar alınası kremlerden. Eczanelerde 2,00 TL gibi cüzi bir fiyata satılıyor.

9- Avon Extra Lasting Makyaj Temizleyici: Bu ürünü 2. kez bitiriyorum ama ne yazık ki hala yazısını yazamadım. Makyaj temizleyici aslında ama çift fazlı olması ve yapısı nedeniyle göz makyajı temizleyicisi olarak kullandım ben. Yağlı yapısı sayesinde ağır göz makyajlarını dahi iyi temizledi. Farklı markalardaki sağlam stoğum bittikten sonra alıım tekrar.

10- Garnier BB Cream: Çok severek kullandım ama o kadar bereketli çıktı ki, bitmek bilmedi. En sonunda tüketmeyi başardım. Detaylı yazım burada.

11- Olay Temizleyici ve Canlandırıcı Yüz Yıkama Jeli: Yine nostalji olsun diye aldığım ve fikrimin hiç değişmediği temizlik ürünü. Kullandığım süreler boyunca o hafif ve mis kokusunu, harika temizlemesini çok sevdim. Bir detaylı yazıyı hak ediyor.

12- Avon Natural Kids- Göz Yakmayan Saç Açıcı Sprey: Gökçe için çok severek kullandığım bir sprey. Özellikle kıvırcık saçlı olan herkes için harika bir açıcı sprey. Detaylı olarak burada sizlerle paylaşmıştım.


Ve numuneler:

13- Dalton Gündüz & Gece Kremi: Aynı ürünü hem gündüz hem de gece kullanıyorsunuz, ayrıca kullandığım yaklaşık 15 gün boyunca performansını hayretle gözlemledim. Çok başarılı buldum, bir detaylı yazı da bu ürüne gelsin.

14- Cosmed Temizleme Sütü: Parabensiz ve temiz içerikli olması iyi hoş da pek beğenmediğim bir temizlik ürünü oldu bu. Nedense iyi temizlemediğini düşündüm ve yağlı cildimi temizleme sonrası kuruttuğunu gözlemledim.

15- Cyrene %2 AHA: Cildin en üst tabakasındaki ölü hücrenin kısa sürede atılmasını sağlayan, cildi yenileyen ve sağlıklı bir görünüm kanazdırmaya yardımcı ürün. Bunun için de bir detay paylaşacağım.


16- Ve Onlarca Numune: Yves Rocher'in tek kullanımlık bakım kremi numunesi, tek kullanımla da olsa kendisini farkettiren bir ürün oldu. Neutrogena ve Quince Lavanta özlü body butter da çok severek kullandığım ve alınabilecek bakım ürünlerinden.

Geçtiğimiz ay bitirdiğim ürünler bunlar oldu. Kullandığımız ortak ürünler var mı, sizin beğendiğiniz ve beğenmediğiniz ürünler hangileri?






22 yorum:

  1. Bitenlerrr :) Garnier bb krem çok bereketli bende bir türlü bitiremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel ama az miktar yettiği için uzun süre gidiyor. En sonunda başardım, darısı sana canım :))

      Sil
  2. Bayılırım bitenler yazılarına! Buarada acı biberli diş macununu denemek istiyordum ilk kez sende duydum :D Bir de o vanilyalı el kremini merak ettim vanilyadan ötürü :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de hem okumasını, hem de yazmayı çoook seviyorum. Beğendiğini belirttiğin her 2 ürünle ilgili yazılarım geliyoooor :))

      Sil
  3. Merhaba bloğunu keşfettim bende bloğuma beklerim ve seni bloğumdaki 8 Mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet ediyorum katılırsan cok sevinirim sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. Oral B iyi zannediyordum.. Paraben olduğunu bilmiyordum.. teşekürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bilmiyordum satın aldığımda ne yazık ki :((

      Sil
  5. Emegine saglik canim, aci biberli dis macunu ilk defa duyuyorum, nivea 'nin roll-on lari kesinlikle en sevdiklerimden ne kadar arada baska denediklerim olsa da donup dolasip niveayla yola devam ediyorum. Hos kokusu , cabuk kuruyup beyaz lekeler birakmamasi ve kalici olmasi artilari bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diş macunu yorumlarım geliyooooor :))
      Ben de bundan sonra Nivea ekliycem kullandığım ürünlere :))

      Sil
  6. Splat'ın ilginç diş macunları var ama acı biberliyi duymamıştım. Sarı kantaron cilde iyi geliyor. Elleri de iyi nemlendirmiştir o krem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle krem çok nemlendirici. Splat yorumlarım geliyooor :))

      Sil
  7. Bitirmek çok güzel. ben çok seviniyorum bitirdiğim şey için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi? Aldığımızı bitirmek çocuk gibi sevindiriyor bizleri :))

      Sil
  8. aci biberli dis macunu süpermis haha :D Hic daha önce görmemistim böylesini, merak ettim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakmıyor ağzı yakmıyor :)) Anlatıcam bugün yarın :)))

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Geldiler geldiler, bir alışveriş yazısı hazırlıyorum ;)

      Sil
  10. Acı biberli diş macunu çok ilginç, ilk duyuyorum, bu güzel bilgiler için teşekkürler!

    YanıtlaSil
  11. Activex sabun benim ellerimdeki egzamaya pek iyi gelmedi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa, bu ürüne duyduğum ilk olumsuz eleştiri senden geldi, hay Allah!

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...