Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Kasım 2013 Cumartesi

Neutrogena Greyfurt Özlü Temizleme Jeli

Güzel bir Cumartesi gününden herkese merhaba,
Bugün, geçtiğimiz ay Gratis alışverişimde satın aldığım ve son zamanlarda severek kullandığım temizlik ürünü hakkında yazmak istiyorum.
Bu temizleme jelinin asıl özelliği; sivilce ve siyah nokta oluşumunu önlemeye yardımcı olması. 200 ml lik gramaja sahip ama diğer temizleme jellerinden daha akışkan ve daha sıvı formda. Dolayısıyla daha kısa sürede bitecek gibi görünüyor.
Ürünü, sabah-akşam ıslattığım yüzüme uyguluyorum, ardından bol suyla duruluyorum. 2-3 pomp temizlemek için yeterli oluyor. Fazla köpürmeyen bu jel, cildimden kolaylıkla arınıyor. Bir de kullanım sonrası cildimi germiyor ve kurutmuyor. Bu, benim için önemli bir özellik. Bir de, bu jel vaadini yerine getiriyor. Kullandığımdan beri sivilve ve (varolanın dışında) yeni siyah nokta oluşmadı.

Jelin rengi, greyfurt özlü olması nedeniyle çooook tatlı bir pembe. Fakat, ne yazık ki kokusu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ambalajında, kokusuna dem vurulmuş ama maalesef, çok yoğun ve ağır bir kokuya sahip. Bana göre, ürünün tek dezavantajı bu.
Fiyatı 12,00 TL-15,00 TL civarı ama indirimle 7,00 TL-8,00 TL'ye sahip olmanız mümkün.
Kokuya aşırı duyarlı ve/veya greyfurt kokusundan hoşlanmayanlar dışındakilere kesinlikle öneririm.

2 yorum:

  1. Ben de kokusunu sevmedim ama diğer vaatleri açısından başarılı :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de kokusu yüzünden çok zorlanarak kullanmıştım bu ürünü.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...