Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Kasım 2013 Pazartesi

Clean Rose Ayak Bakım Kremi

Uzun zamandır çook severek kullandığım bir ürünü tanıtmak istiyorum sizlere. Özellikle yaz aylarında sıklıkla ihtiyaç duyduğumuz ayak bakımı konusunda bana çok yardımı dokunan bir krem bu.
Isparta'da kurulan Clean Rose markasını, Antalya'ya giderken Isparta otogarında verdiğimiz mola sırasında tanımış, kısacık mola süresinde de markanın onlarca ürününü alıp çıkmıştım. Bu bakım kremi; kutusu üzerinde yazdığına göre; ayakta oluşan bakteri, topuk çatlakları, kaşıntı, koku ve pişik oluşumuna karşı etkili.
Herşeyden önce bayağı yoğun kıvamlı bir krem. Markanın tüm ürünlerinde olduğu gibi çok hoş bir gül kokusu var. Uygulamayı kolayca yapıyorsunuz, yalnız yoğun kıvamlı olduğu için cilt tarafından emilmesi 5 dk. kadar sürüyor.

Yaz boyunca düzenli olarak kullandım, şimdilerde ise günaşırı kullanıyorum; gerçekten kötü koku ve pişik oluşumunu engelledi. Hayatım boyunca topuk çatlağı sorunum olmadığı için işe yarıyor mu bilemiyorum ama benim asıl ihtiyacımı gayet güzel karşıladı.
Gramajına bakmayın, yoğun kıvamlı olduğu için beni uzun süre idare etti.O dönemde 5,00 TL gibi gerçekten çok uygun bir fiyata almıştım ama sanmıyorum ki, fiyatı şimdilerde çok yükselmiş olsun. Ambalajı da muhtemelen değişmiştir. Severek kullandığım bu kremi gözü kapalı tavsiye ederim.

2 yorum:

  1. 2 yıl önce eşim ısparta belediyesine bir iş anlaşması yaptı proje bitti gibi ,o sayede sık sık gittim ve oradaki kremlerle tanıştım.önce roseanse marka alırdım şimdi, sadece o yörede üretilen ama çok tanınmayan ürünleri kullanıyorum ve çok memnunum bende.ama bu kremi atlamışım.ne tesadüftürki eşim gidecek yarın isteyeyim ondan:)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle isteyin, umuyorum yapısını ve özelliğini değiştirmemişlerdir. Bir de saf gülsuyunu aldırın, onun yazısını da yazıcam, Gökçe için kullanıyorum. Gerçekten saf gülsuyu bulmak zor :))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...