Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Şubat 2013 Perşembe

Carmina Profesyonel Göz Farı Paleti-203

Bugün, uzun zamandır elimde olan, ama benim henüz keşfettiğim ve kullanmaktan büyük keyif aldığım far paletimi tanıtayım sizlere.
Gerçi bu post, benim geç kullanmaya başlamam nedeniyle, bayağı gecikilmiş bir post olacak ama belki Carmina markalı ürünlerden alışveriş yapma düşüncesinde olanlar için bir paylaşım olur diye düşündüm.

Paleti, eşim bana yanında bir sürü ürünle birlikte hediye almıştı. 5 pastel renkten oluşan bu paletteki farlar kremsi yapıda. Sürerken hiç zorlanmıyorsunuz, sürdüğünüz zaman da gözkapağınızda gayet güzel duruyor. Renkler, aşağıdaki fotoğrafta birebir yansımış.

Bu özelliği nedeniyle paletteki 1-3 ve 5 numaralı farları far bazı gibi kullanıyorum ve üzerine kullanacağım asıl rengi kullanıyorum. İnanılmaz şekilde kalıcı göz makyajına sahip oluyorum ve gün içerisinde göz makyajımı tazeleme gereği duymuyorum. Ayrıca 1 ve 5 numaralı farlar, mükemmel aydınlatıcı görevi görüyor. Mavi ve lila tonlar ise yaz boyu kullanacağım favori renklerimden olacaklar...
Swatchlar:
Flaşsız
 Flaşlı
 Gün ışığı
Bu palet, sanırım şu an satışta değil ama marka ve ürünleri Huncanın sitesinde satılmakta. Dolayısıyla bu çok başarılı yapıdaki farlardan ve markanın diğer ürünlerinden satın alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Çok güzelmiş canım renkleri, anladığım kadarı ile biraz kremsi yapıda, ben bayılıyorum zaten böyle farlara :)

    YanıtlaSil
  2. Dimi? Hem sürümü kolay, hem de renkler kalıcı oluyor ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...