Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Sizin Listerine® ’iniz Hangisi?

Komple ağız sağlığı için bir Listerine® Seçin !
Dişlerimiz ağzımızın %25’ini kaplar, sadece diş fırçalayarak ağzımızın bir bölümünü temizleyebiliriz; oysa sıvı bir ağız bakım ürünüyle komple ağız bakımı yapmak mümkündür. Sevdiğiniz tattaki bir Listerine® ağız bakım ürününü seçerek gün boyu o tadın nefesinize bıraktığı tazeliği hissedebilirsiniz.
Güçlü nane tadı arayanlardan mısınız? 

Listerine® Coolmint, nanenin güçlü ferahlık hissini ağzında günboyu hissetmeyi sevenlerin tercihidir. Listerine® Teeth & Gum Defence ise güçlü nane aromasının yanı sıra içerdiği florür ile dişleri çürümelere karşı güçlendirir.
Hafif tatta bir sıvı ağız bakım ürünü mü tercih ediyorsunuz?
Portakal aromalı Listerine® Cool Citrus, hafif nane aromalı Listerine® Soft Mint veya hafif serinletici nane aromalı Listerine® Stay White size uygun olabilir. Dişlerinizin beyazlığını korumayı hedefliyorsanız Listerine® Stay White’ı öneririz. Ayrıca, aileye yeni katılan daha hafif tattaki Listerine® Zero derinlemesine temizler ve dişleri çürümelere karşı güçlendiren florür içerir.
Seçtiğiniz Listerine® ile ağız bakımınızı tamamlamaktan büyük keyif alırken aynı zamanda da bakteri plağının oluşumuna, ağız kokusuna ve diş çürümelerine engel olarak, sağlıklı bir ağza, lekesiz dişlere sahip olursunuz.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı :
500ml : 16,90TL
250 ml: :9,90 TL

2 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...