Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Temmuz 2012 Cuma

Clean&Clear Derinlemesine Etkili Temizleyici Krem Jel

Haftanın son gününe erişmiş bulunmaktayız, yaşasın! Planlarınız neler olacak bilemiyorum ama güzel geçireceğiniz bir hafta sonunuz olsun diyorum ve haftanın bu son çalışma gününde özellikle de bu sıcaklarda ferahlatıcı etkisini göz ardı etmeden kullanmanızı önereceğim bir temizleyici tavsiyem var sizlere.
Bu krem jel, "gözenekleri derinlemesine temizleyerek cildi kirden arındırır" vaadini başarıyla yerine getiriyor. Islak olarak kullanılan bu krem jeli, yüzünüze(tabii göz bölgesinden uzak tutarak) masaj yaparak cildinize iyice yediriyorsunuz. İçeriğindeki mentol, hem kokusuyla hem de ferahlatıcı etkisiyle anında size kendini hissettiriyor ve sizi rahatlatıyor. Suyla duruladığınızda tertemiz cildinize kavuşuyor, toniğe gerek kalmadığı için jelin ardından nemlendiricinizi sürerek cilt bakım rutininizi tamamlamış oluyorsunuz. Clean&Clear markası, bildiğiniz gibi bu tip ürünlerde ciltteki kızarıklık ve sivilcelere karşı da savaştığından düzenli kullanım sonrası bu problemlerin azaldığını da göreceksiniz.
Yukarıda da belirttiğim gibi, ferahlatıcı ve gerçekten derinlemesine temizleme özelliklerini de gözönünde bulundurarak tavsiye edebileceğim bir ürün bu krem jel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...