Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Mayıs 2018 Pazartesi

Vichy Idealia Yeux Eyes- Göz Çevresi Bakım Kremi

Hepinize mutlu haftalar...

Haftanın ilk gününü; göz çevresi bakımına önem verenler için bir öneri yazısıyla süslemek istedim. Özellikle de benim gibi koyu renk göz halkalarından muzdarip olanlar, önerimi dikkatle okusun lütfen...  
Yorgunluk, uykusuzluk, böbrek rahatsızlıkları ve çeşitli sağlık sorunlarının yanısıra sürekli bilgisayar kullanmak gibi bir sürü etken sayesinde, zaten hassas olan göz çevresi ciddi anlamda yıpranıyor. Bunun için ilaç kullanımından bol uyku ve çeşitli maskeler sayesinde gözlerimizdeki bu koyu renk ve yorgunluk izlerini bir nebze olsun azaltıyoruz. Ancak, bunun yanısıra düzenli bakım şart.
Vichy, ihtiyacım olan bakım ürünlerini bulabildiğim ve kullanabildiğim markalardan. Markanın, artık neredeyse bitmek üzere olan göz çevresi bakım kremi ise, son zamanlarda çok sevdiğim ürünleri arasında favorim oldu bile.
Özellikle koyu renk halkalara savaş açan ürün, aynı zamanda göz çevresini aydınlatma, pürüzsüz bir cilt ve çizgilerin görünümünde azalma sağlama vaadinde.

Vaatlerini yerine getirmek üzere Kafein, B3 vitamini, DRM-Bright kompleksi içeren ürün, markanın her ürününde olduğu gibi termal su da eklenerek cildi aynı zamanda nemlendiriyor ve mineraller sayesinde ekstra bakım yapıyor.
Öncelikle, 15 ml.lik tüp ambalajında kullanıma sunulan kremin ağız kısmı, yumuşak ve esnek bir silikon yapıda ve bu sayede hijyenik. İhtiyacınız kadar ürün, ki bu da minicik bir miktar, tüpü sıktığınızda incecik bir kanaldan silikon kısmına geliyor ve göz çevrenize bu silikon kısımdan kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz.

Çok yoğun ya da akışkan bir yapısı bulunmayan kokusuz krem, aynı zamanda da concealer gibi. Uyguladığınızda belli belirsiz bir rengi var ve göz çevrenize masaj yaparak ürünü yedirdiğinizde o renkten eser kalmıyor; göz çevrenizi pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme kavuşturuyor.
Düzenli kullanım sayesinde vaatlerini yerine getirdiğini gözlemlediğim ürün, her cilt tipine uygun. Özellikle 20'li yaşlardan itibaren göz çevresi bakımını ihmal etmemenizi önerirken, bu ürünün de aklınızda bulunmasını özellikle belirtmek isterim.

Nemlendirmesi yeterli, koyu renklerin ve kırışıklıkların görünümünü hafifleten ve pratik bu göz kremini, piyasad 80,00 TL civarında bulabilirsiniz. Uzun süre kullanılabildiği de gözönünde bulundurulduğunda fiyatı gayet makul.

Sizin memnun kaldığınız bir göz kremi var mı, bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?



16 yorum:

  1. Şu an kullanmakta olduğum göz çevresi kremi bitince buna bi bakayım ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım senin deneyimin nasıl olacak Yeşimcim :)

      Sil
  2. ben de şu an farklı bir marka deniyorum ama o bittiği zaman mutlaka bunu da denemeliyim

    YanıtlaSil
  3. Bu yorumlamayi iyiki gördüm 😊😊😊 Vichy çok merak ettiğim bir marka bir hafta sınav olsun hemen bir yorgunluk göz altı problemleri başlıyor etkili bir krem istiyorum kaleminize sağlık 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Aslıcım, aklında bulunsun ;)

      Sil
  4. Vichy ürünlerini seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. şu ara ihtiyacım olan bir ürün ama benim elimde yves Rocher elıxır nemlendirici var ben onun yani elıxır serisinin göz çevresi kremini alıp deneyeyim istedim ama bu da aklımda olsun

    YanıtlaSil
  6. Vichy ürünlerini ben de seviyorum, bu kremi de sen ilk bahsettiğinden beri merak ediyorum. Oldukça başarılıymış, kesinlikle aklımda olacak! Elimdeki göz kremim bitince bakacağım kendisine. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklında olsun Başakçım :) ben çok severek kullandım, umuyorum senin de işini görür, sevgiler...

      Sil
  7. ben bunun günlük yüz kremini denemiştim ama gözle görülür aman aman bir fark görememiştim sanki, yine de nemlendirmesi güzeldi ve bir yan etkisi olmadı. sevgiler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de bir üründen birkaç kutu bitirmek gerek bilemedim Evrimcim. Ama bu ürünü gerçekten sevdim ben, sevgiler..

      Sil
  8. Göz kremleri önemli bunu hic denemedim bir dahaki alacagim zaman bakayim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nOT AL dERYACIM, İŞİNE YARAYACAKTIR DİYE DÜŞÜNYORUM ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...