Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Mayıs 2018 Salı

Nays Collection Ürünleri

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen #herkesnicekokacak lansmanının yanısıra, sevgili Pembedunyamm Ümran'ın #pembedunyam4yasinda etkinliğinde hediye edilen bol çeşit ürünün yer aldığı bir yazıyla bugün sizlerleyim.
Öncelikle markanın, ilk defa lansmanda denemiş olduğum parfümleriyle başlamak istiyorum. Zira, hem benim, hem de eşimin ciddi anlamda beğenerek kullandığımız ürünleri parfümler.
Lansmanda, markanın parfümlerinin, aslında hangi parfümün muadili olduğu konusunda yol gösterici kartlar bulunuyordu. Fotoğrafını çektiğim bu kart sayesinde, sizler de hangi parfümü kullanmak istediğinizi görebilirsiniz. 
Erkek parfümleri, ne hoş tesadüftür ki, eşimin beğendiği kokular arasında. Sol baştaki numarasız erkek parfümü; bergamot, limon ve yeşil yapraklardan oluşan notaya eklenen ağaç ve amber kokuları, parfümü inanılmaz güzel kılmış.

8 numaralı erkek parfümü ise Christian Dior'un "Dior Sauvage" parfümünün muadili. Koku; karabiberli bergamotun yanısıra kehribar kokusundan oluşan efsane bir bileşim.

Kadın parfümleri de benim gerçekten çok beğenerek kullandığım parfümler arasında yerini aldı son günlerde. 10 numaralı kadın parfümü Coco Chanel'in Madamoiselle'in muadili. Parfüm; portakal, mandalina, portakal çiçeği ve bergamotun yanısıra yasemin, Türk gülü, ylang ylang, paçuli ve misk notalarıyla güzel bir bileşim oluşturmuş.

Turunçgil, yeşil yapraklar ve baharatların bileşiminden oluşan bayan kokusu inanılmaz etkileyici.

Zaten benim parfümlerim içerisinde; yasemin, sandal ağacı ve biraz da baharat mutlaka olmalı. Öyle güzel tesadüf olmuş ki, parfümler arsından ben seçsem sanırım bunlar olurdu...

60 ml.lik sade ambalajlarda satışa sunulan ürünler, güzel kokularının yanısıra inanılmaz kalıcı. Orijinal parfümlerin yanısıra dolum ve muadil parfümler de kullandım ama bu parfümler gibi günlerce tende kalan kokular değillerdi.
Markanın alkolsüz parfümlerine gelince...Minik, şeffaf şişelerdeki ürünler, alkol tercih etmeyen ya da alkole alerjisi olanlar için birebir. Yuvarlak top başlığıyla roll-on görünümündeki şişeler, kullanım açısından da pratik. Diğer parfümler gibi kalıcı kokulardan, elimdekiler şansıma yine benim sevdiğim kokulardan oluşuyor.

8 numaralı bayanlar için esans; çiçeksi ve baharat kokularının bileşimi. Pembe biber, limon ve ananasın yanısıra yasemin, zambak, amber ve beyaz miskten oluşuyor. Lansman sırasında şişenin kapağını açıp kokladığımda çok kötü bir koku olduğunu düşünmüştüm, itiraf ediyorum. Ancak, kokuyu kendimde uygulayıp, tenimle bütünleştiğinde o zaman ne kadar büyük bir yanılgıya düştüğümü anladım.

2 numaralı erkekler için esans ise iddialı erkeklere yönelik bir koku. Amber, rom, sümbülteber, iris, amber, tonka fasulyesi ve deri akoru karışımından oluşan koku, yoğun ve oldukça kalıcı.
Nays Collection'un, bir diğer ürünü olan ıslak mendiller, paraben içermeyen, E vitaminli ve cildin PH dengesini bozmayacak şekilde. Nispeten kalın yapılı mendiller, iyi temizlik sağlıyor. Paket içerisinde 72 adet bulunan mendillerle ilgili, bana göre, tek dezavantajı; kokusu. Daha yumuşak ve soft mendiller kullandığımdan olsa gerek diyorum ama yine de sanki biraz kokuda değişik yapılsa hiç de fena olmayacak.

Makyaj ve cilt temizleme mendili; ıslak mendil gibi kalın yapıda ve gerçekten makyajı çok çok iyi temizliyor. 1 mendil, tüm makyajı temizlemeye yetiyor ve ıslak mendil gibi hoş olmayan bir kokusu yok.
Markanın elimdeki son ürünü, lansmanın yanısıra Ümran'ın etkinliğinde de geldiği için mutluyum. Kokusunu çok sevdiğim bu oda kokusu, hem şişesinin şıklığı hem de kokusuyla göz dolduruyor. Doğal bambdan elde edilmiş çubuklar, doğal yağlardan oluşan bu esansı emerek tüm odaya yayıyor. Minik bir bilgi; ara ara bambu çubukları ters çevirip şişeye koyduğunuzda kokunun kalıcılığı yenileniyor ;)

Sanırım geniş ürün yelpazesine sahip markayı deneyimlemişsinizdir. Şimdilik n11.com ve Nays Collection internet sitesinde satışa sunulan ürünleri, umuyorum en kısa sürede daha çok mağazada görebiliriz. Bu arada hemen belirteyim; markanın kendi sitesinde birbirinden avantajlı ve çeşitli ürünlerinden oluşan 4 farklı paket satışta ;)










19 yorum:

  1. Güle güle kullan canim ben de en son ki oda kokularına gerçekten bayıldım:)!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ümrancım, kesinlikle çok başarılı ;)

      Sil
  2. Kadın ve erkek parfümlerinin kokuları çok bizim zevkimize göre değildi ama kalıcıklarına diyecek sözüm yok gerçekten. Denemek için hafifçe sıktığım Men kokusu 1 tam gün boyunca aynı yoğunlukla odanın içinde kaldı, inanamadım! Bu nedenle, şu numaralı olanlardan alıp denemeye niyetliyim. Oda parfümünü ise oldukça beğendim. Odayı boğmayan, rahatsız etmeyen, migren tetiklemeyen ama alttan alta kendini hissettiren bir koku. Güle güle kullan İlknur'cum, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde kesinlikle numaralı olanlarını dene Başakçım. Aslında Nays collection satışı yapılan yerlerde ten üzerinde denenmeli ama koku ailesinden iyi-kötü tahmin edilebilir diye düşünüyorum :) Oda parfümü hiç genzimi yakmadı, çok başarılı :) Teşekkürler Başakçım, sen de ;)

      Sil
  3. Ellerinize saglik..guzel bir anlatim olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, harika bir markayla tanışmış olduk :)

      Sil
  4. Ellerinize saglik. Guzel bir anlatim olmus..

    YanıtlaSil
  5. Nays son dönemde sık duymaya başladığım bir marka parfümleri denk gelirse deneyebilirim....

    YanıtlaSil
  6. erkek parfümleri çok ilgimi çekti bir de tabi makyaj temizleme mendili :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkek parfümleri harika, makyaj temizleme mendilleri de şimdiye kadar kullandıklarım içerisinde en iyilerinden ;)

      Sil
  7. Hepsini iyi günlerde kullan canim 😊

    YanıtlaSil
  8. saaaaol biçok bilgi vaar :)

    YanıtlaSil
  9. Öncelikle hepsini güle güle kullan canım :) Merak ettiğim bir marka ama ilk kez tanıyacağım için mağazadan satın almayı tercih ederim. Umarım kısa zamanda her yerde bulunur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Yasemincim, umuyorum satış ağlarını en kısa sürede genişletirler ;)

      Sil
  10. Parfümlerin kalıcılığı 1 gün üstünden geçer not aldı,2.günü de zorladı hatta :) Makyaj temizleme mendilleri ise sınıfı geçti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Yeşimcim, eşim de çok şaşırdı kalıcılıklarına :) Mendiller harika ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...