Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Şubat 2018 Cuma

U Green Clean Organik Bulaşık Deterjanı- Portakal Yağlı

Ufaklık, kreşe başladığından beri evde sürekli bir hastalık halidir gidiyor. Çocuklar önce birbirine, ardından ailelerine taşıyor virüs ve mikropları. Son dönemlerde de ne yazık ki bildiğimiz grip ya da nezle yerine virütik solunum yolları enfeksiyonu geçiriyoruz. O da bir türlü geçmek bilmiyor, yaşam kalitesini düşürüyor. 

Ben de pazartesiden beri o haldeyim. İnanılmaz yorgun, bitkin ve bitmek bilmeyen öksürük krizleri beni mahvediyor. İlaç kullanmak bile yeterli gelmiyor. Aman, dikkatli olun...

Gökçe'nin çabuk hastalanmasını bir nebze olsun azaltmak için bulaşıklarını elde yıkamayı tercih ediyorum. Kimyasal içerikli bulaşık tabletleri ya da sıvıları, minicik bir kalıntı bile bırakmasın, çocuğun solunum yollarına olumsuz etki bırakmasın diye bulaşıklarını ayrıca, elde yıkıyorum. Bu konuda da özellikle organik bulaşık deterjanı  favorim.  

ECO Garantie organik sertifikalı U Green Clean markasının bol ürün yelpazesi arasında yer alan bulaşık sıvısı, hayvansal hammadde içermiyor, bitkisel içerikli olduğundan gönül rahatlığıyla ufaklık için kullanmak da bana kalıyor.

Diğer markalara ait bitkisel bulaşık deterjanları gibi fazla köpürmeden temizlik sağlayan ürün, kolayca durulanıyor. İçerisinde bulunan portakal yağı sayesinde gerçekten mis gibi kokuyor.
SLES, KLOR, GDO, paraben, sentetik parfüm ve fosfat gibi kimyasal madde bulunmayan ürün, kullandıktan sonra ellerinizi de yumuşacık bırakıyor.

Bebeklerin; biberon, emzik ve mama kapları için de güvenle kullanabileceğiniz bulaşık sıvısını Ayışığı Organik'ten temin edebilirsiniz.

Mutlu hafta sonları...





12 yorum:

  1. ben de temizlikte kimyasalları uzak tutuyorum artık. Merak ettim bakayım buna :)

    YanıtlaSil
  2. son günlerde çok görüyorum bu markayı özellikleri çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Esracım, her eve lazım diyorum ben ;)

      Sil
  3. Egzaması ve alerjisi olanlar da bu ürünü denemeli, o zaman.
    Geçmiş olsun, ben de çekiyorum hala.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru, olabilir Safiyecim, sana da çok geçmişler olsun :)

      Sil
  4. Ayni hastaliklarbizde de var. Güzel Güzel bir ürünmüs 😊

    YanıtlaSil
  5. Kokusuna bayılmıştım ben bunun.Bir de çamaşır suyunu kullanmıştım.Çamaşır suyu gibi kokmayan çamaşır suyu...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...